Zien: Sussexes gespot mét dochter Lilibet tijdens familie-uitje

Lilibet groeit als kool!

Ben je in de U-S of A op vier juli? Dan ga je uiteraard een frisse neus halen om stil te staan bij Independence Day. Zo ook prins Harry, die samen met Meghan Markle en hun kids, zoontje Archie en dochtertje Lilibet, op pad ging. De twee bezochten samen een Fourth of July-parade in de buurt van hun huis in Montecito.

Quality time

De Sussexes hadden het prima naar hun zin toen ze onlangs samen de hort op gingen. Prinses Lilibet werd gespot op haar vaders arm tijdens een parade ter ere van Onafhankelijkheidsdag. De twee werden stiekem op de kiek gezet tijdens wat quality time saampjes – de foto’s vind je hier.

Lilibet was te zien in een té schattige outfit, lees: jurkje met bloemetjesprint, witte kousjes tot aan de knie, ballerina’s en twee staartjes in ’t haar. Haar vader daarentegen ging voor een ietwat onopvallendere look, inclusief zonnebril en pet om in de luwte te blijven – iets dat vanzelfsprekend niet is gelukt.

Andere oplettende kijkers wisten bovendien ook Duchess Meghan en zoontje Archie te spotten in de menigte. Zo blijkt maar weer: hoe casual je het ook wilt houden, die royal flair kun je niet zomaar afschudden!

Kroning

Terwijl Haz en Megs de show in Montecito bewonderden met hun kroost, bereidde (schoon)vader Charles zich voor op een van de belangrijkste momenten van zijn heerschappij: een tweede kroning in Schotland, het land dat zijn tweede zoon ooit zijn geliefde thuis noemde.

Hoewel Harry al het pomp and circumstance dit keer aan zich voorbij liet gaan, woonde hij wel de officiële kroning van zijn vader begin mei bij. Hij was toen overigens slechts een paar uur op Britse bodem voordat hij terugkeerde naar de VS om de verjaardag van zoon Archie te vieren. Duidelijk gevalletje kids gaan voor dus!

Bron: Hello! Magazine, Daily Mail | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

 

Laatste nieuws