Charlene viert uitbundig feest in Frankrijk

Zo zien we de hoogheid niet vaak!

Hoewel ze ontbrak bij het grootse Bal du Centenaire dit weekend, heeft Hare Doorluchtige Hoogheid Prinses Charlene zeker een goed feestje gevierd dit weekend, zo blijkt uit foto’s van het WK rugby.

In de luwte

Ze heeft maandenlang noodgedwongen buiten het hof van Monaco vertoefd, en gaf na haar terugkeer slechts mondjesmaat acte de présence bij de eindeloze society-evenementen die Monaco rijk is. De afgelopen maanden hebben we prins Albert vaker in z’n eentje zien opdagen, dan met vrouwlief aan z’n zijde. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige geruchten over de status van hun relatie – die de twee overigens zelf hardnekkig ontkennen.

Dat Charlene ook bij het grootse Bal du Centenaire afwezig bleek, was natuurlijk een flinke domper – wij blijven immers fan van de hoogheid in glam – maar later dit weekend werd ze wél feestend gespot in de Franse hoofdstad. En ach, een dolgelukkige Charlene is net zo leuk om te zien!

Feestje

Zo zijn de rugby-wereldkampioenschappen nog altijd gaande in Frankrijk, waar we met regelmaat enkele koninklijke vertegenwoordigers op de tribunes kunnen spotten. Vorige week zat prins William nog op de tribune met zoontje George aan z’n zijde, en kwam ook prinses Kate weer opdagen bij een match.

Ook de Grimaldi’s lieten afgelopen weekend hun Doorluchtige neuzen zien in het Stade de France in Parijs. Niet om het Monegaskische team aan te moedigen, maar om te juichen voor de Zuid-Afrikaanse ploeg! Charlene mag dan Prinses van Monaco zijn, ze heeft haar liefde voor thuisland Zuid-Afrika nooit onder stoelen of banken gestoken.

Dat de ‘Springboks’, zoals het Zuid-Afrikaanse team ook wel wordt genoemd, vervolgens in een bijzonder spannende wedstrijd wisten te zegevieren over de Engelse ploeg, was reden voor een feestje op de tribunes.

Zo zien we Charlene en Albert eerst nog vol spanning het spektakel gadeslaan…

Beeld: Pro Shots, Baptiste Paquot/Abaca/Sipa USA

…wordt er gezellig gekeuveld om de spanning een beetje te drukken…

Beeld: Pro Shots, Baptiste Paquot/Abaca/Sipa USA

…en gaan dan uiteindelijk de handjes voorzichtig de lucht in…

Beeld: Pro Shots, Baptiste Paquot/Abaca/Sipa USA

…en sluit een set dolblije hoogheden de avond juichend af!

Beeld: Pro Shots, Baptiste Paquot/Abaca/Sipa USA

Casual

Bij een sportwedstrijd kom je natuurlijk niet in vol ornaat ten tonele, maar zoals we van Char gewend zijn, ging zij alsnog gekleed in een indrukwekkende collectie designerstukken. Verschillende stijlexperts wisten haar stijlvolle cape te duiden als een exemplaar van (hoe kon het ook anders) Zwitsers luxemerk Akris. Deze heeft de hoogheid overigens al sinds 2014 in de kast hangen. Toen droeg ze de stijlvolle mantel voor het eerst bij de Nationale Dag van Monaco.

Prinses Charlene en prins Albert in 2014.
Beeld: NL Beeld

Net als toen, koos Charlene gisteravond in Frankrijk voor een monochrome outfit. Wel voorzag ze haar look van een beetje jeu met enkele gouden accenten: een set met diamanten bezette gouden oorhangers van sieradenlabel Djula à €4990, en een kunstig handtasje met een 24-karaats gouden handvat van het label LÉTRANGE met een prijskaartje van €5000.

Ook bij een casual outfitje is er aan luxe geen gebrek in Monaco, zo blijkt maar weer. Volgende week zaterdag spelen de Springboks tegen de Nieuw-Zeelandse ploeg in de grote finale van het wereldkampioenschap. Wie weet: zal Charlene daar wederom haar opwachting maken? Ze had het klaarblijkelijk naar haar zin op de tribune!

Bron: Daily Mail | Beeld: Pro Shots, Baptiste Paquot/Abaca/Sipa USA

Laatste nieuws