Eugenie over band met Beatrice: ‘Houden van elkaar als beste vriendinnen’

Toch blijken de York-zusjes ook de nodige irritaties te hebben.

Dat prinses Eugenie ontzettend trots is op haar zus prinses Beatrice, weten we inmiddels wel. Te gast bij de podcast van Kate Thornton vertelt ze zelfs dat de zusterliefde verder gaat dan dat. Ze omschrijft de band die de twee hebben als een innige vriendschap.

Onder de sneltoets

Prinses Eugenie maakte onlangs haar opwachting in de White Wine Question Time-podcast van Kate Thornton, waarin ze openhartig vertelt over de band met haar zus. Ze kon niet trotser zijn en vertelt een hoop liefs over haar sis. “Ze is een geweldige moeder, ik bel haar altijd voor bijna alles”, vertelt Eugenie. “‘Wat moet ik hieraan doen? Wat moet ik daaraan doen?’ Hetzelfde geldt voor mijn moeder. Letterlijk, constant.”

Zelfde schuitje

Ze legt uit waar die bijzondere zusterband vandaan komt. ”Beatrice en ik hebben elkaar ons hele leven altijd al gehad. Wij zijn de enigen die als klein meisje precies hetzelfde als de ander meemaakten, op precies hetzelfde moment – in ons gezin, onze werkplek, wat het ook maar is. Ik denk dat dat een buitengewoon iets is.” Toch kan ze het niet laten om ook nog even te benoemen dat geen enkele zusterband perfect is. “Ze is vervelend als ze dat wil, en ik ben ook echt vervelend terug, maar toch houden van elkaar, als beste vriendinnen.”

Moederschap

Na al die lovende woorden over haar zus, trakteert ze ons ook nog op wat inside informatie over het moederschap. Afgelopen mei werden Eugenie en Jack namelijk ouders van hun tweede kindje Ernest, waardoor zoontje August een grote broer werd. De trotse boy mom vertelt: “Mijn kinderen zijn zo geweldig. Augie is een knaller van tweeënhalf jaar maar luistert gek genoeg gewoon naar me, ik weet niet waarom. En Ernie lacht voortdurend, dus het zijn makkelijke en geweldige jongens.”

Toch onthult de prinses ook een enorme uitdaging wat het moederen betreft. Zo laat ze weten dat hoewel slaap op dit moment niet echt een probleem is, de voedertijden momenten zijn waarop ze haar haren het liefst uit haar hoofd wil ‘rukken’. Tja: Royal mom of niet, als je zoontje van zes maanden honger heeft, heeft-ie honger!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws