Zien: prinses Eugenie treedt voor het eerst naar buiten na zwangerschap

Na vijf maanden uit de running is prinses Eugenie terug.

Prinses Eugenie stapte afgelopen donderdag, samen met haar zus prinses Beatrice, voor het eerst naar buiten na haar zwangerschap. De twee fashionista’s straalden op de rode loper bij Vogue World: London 2023 in het Theatre Royal Drury Lane.

Royal comeback

De twee zussen paradeerden over de rode loper gehuld in prachtige jurken waar menig vrouw jaloers op is. Maar waar Beatrice samen met haar man Edoardo verscheen, maakte Beatrice haar solodebuut na vijf maanden mediastilte. Dat Eugenie haar man Jack niet naast haar had, weerhield haar er echter niet van om te shinen op de rode loper. Zo droeg de prinses een prachtige gedrapeerde, blauwgroene Fendi-jurk met glinsterende muiltjes en oorbellen waar je u tegen zegt.

prinses Eugenie
Beeld: NL Beeld

Beatrice droeg daarentegen een prachtig zwart kleedje mét gele bloemencape van Richard Quinn, inclusief zwarte handschoenen en hakken. Edoardo verscheen in een prachtig op maat gemaakte smoking met wit jasje.

prinses Eugenie
Beeld: NL Beeld

Vogue World

Vogue World is de start van London Fashion Week, waarbij we veel celebs, royals en andere bekendheden voorbij zien komen op de rode loper. “Vogue World verwelkomt gasten om verschillende aan shows van kopstukken uit de entertainmentwereld, met als hoogtepunt een live runway show met modellen die alle hoogtepunten uit de herfstcollecties van 2023 dragen”, aldus Vogue themselves.

Laatste publieke uitje

Het laatste publieke uitje van prinses Eugenie was tijdens de kroning van koning Charles op 6 mei dit jaar, wat betekent dat de prinses zo’n vijf maanden afstand heeft gedaan van haar royal tasks. In mei werden Eugenie en Jack ouders van hun tweede kindje Ernest, waardoor hun eerste zoontje August een grote broer werd.

Bron: Hello!, People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws