Babynieuws! Prinses Eugenie van York is bevallen van tweede spruit

Beschuit met muisjes voor de Yorkse prinses!

Groot nieuws vanuit York vandaag: prinses Eugenie is namelijk bevallen! Niemand minder dan Eugenie herself deelde het heuglijke nieuws op Instagram. 

Blijde verwachting

Na weken vol speculaties, bevestigden prinses Eugenie en manlief Jack Brooksbank eind januari het blijde nieuws: zoontje August zou binnenkort een grote broer worden! Over een uitgerekende datum gaven ze niet veel duidelijkheid, maar onlangs lichtte moeder Sarah Ferguson een tipje van de sluier. “Any minute now“, stelde ze, en verklapte dat de Brooksbank-baby ergens eind mei werd verwacht. En nu is het dus zover!

Op Instagram deelt Eugenie dat de kleine spruit de naam Ernest George Ronnie Brooksbank heeft gekregen en dat-ie is geboren op 30 mei. “Hij is vernoemd naar zijn over-over-over-over-grootvader George, zijn grootvader George en mijn grootvader Ronald.” En de kleine Ernest is door iedereen met open armen ontvangen: “Augie vindt het heerlijk om grote broer te zijn.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie)

Grote broer

Met het nieuws over de geboorte van de tweede kleine voor Eugenie en Jack, is zoontje August nu definitief een grote broer geworden. In de zoete foto die Eugenie begin dit jaar gebruikte voor de aankondiging van haar zwangerschap, was te zien hoe kleine August een dikke kus op zijn moeders buik drukte. Met die broederliefde van de peuter zal het dus wel goed zitten!

De jongste telg is dertiende in de lijn van de troonopvolging en draagt net als zijn grote broer, geen prinselijke titel. Als dochters van een directe zoon van wijlen koningin Elizabeth, dragen Eugenie en tante Beatrice wel de titel van ‘prinses’, maar voor hun kroost zit dat er niet in.

Bron Instagram Princess Eugenie | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws