Vrolijk familienieuws voor prinses Beatrice en Edo Mapelli Mozzi

Alleen maar liefde daar bij de Yorks.

Heugelijk nieuws voor prinses Beatrice en haar echtgenoot Edo Mapelli Mozzi: drie jaar na hun eigen bruiloft gaan de huwelijksklokken binnen de familie weer luiden. Op Instagram deelt Edo namelijk dat zijn jongere broer verloofd is.

Verloofd

Ineens verscheen het op Edo’s Instagram-profiel: een foto van zijn stralende broertje en zijn kersverse verloofde. Vol trots schrijft hij: “Zo blij voor mijn kleine broertje Alby en Chelsea! Het vinden van die ene speciale persoon is echt de grootste zegen in het leven. Je verlovingsnieuws vult mijn hart met zoveel geluk. Ik wens jullie allebei een fijne dag. Een leven vol liefde, gelach en eindeloze avonturen!”

Liefde op het tweede gezicht

Die ene speciale persoon heeft Edo zelf uiteraard allang gevonden. Het mag dan geen liefde op het eerste gezicht zijn geweest voor hem en Beatrice, een sprookje is hun liefdesverhaal zeker wél. Hoewel de twee elkaar van jongs af aan al kennen via de vriendschap tussen hun ouders, duurde het even voordat de vonk oversprong. Edo trouwt eerst nog met Dara Huang, met wie hij zoontje Christopher Woolf – ook wel Wolfie – krijgt. Nadat die relatie strandt, komt Beatrice in beeld. En dan gaat hun relatie in een sneltreinvaart: in september 2019 gaat Edo op één knie voor de prinses, en in juli 2020 geeft het stel elkaar het jawoord op een bruiloft die vanwege de pandemie wat ongemakkelijke socially distanced kiekjes oplevert.

Gelukkig gezin

Afijn, Beatrice en Edo zijn drie jaar later nog altijd even gelukkig, en delen samen dochtertje Sienna. Als kers op de taart mag de prinses stiefmama zijn van Edo’s inmiddels 7-jarige zoontje Wolfie. Het clubje vormt een keurig en gelukkig samengesteld gezinnetje, en kan zich met de verloving van Edo’s jongere broer wellicht gaan voorbereiden op familie-uitbreiding. Het wordt een gezellige boel daar bij de Yorks!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws