Edo over Beatrice: ‘Ik houd meer van je dan woorden kunnen uitdrukken’

Het was liefde op het tweede gezicht voor Beatrice en Edoardo, maar de twee hebben nu hun eigen sprookje.

Gisteren was het precies drie jaar geleden dat Yorkse prinses Beatrice en haar grote liefde Edoardo Mapelli Mozzi in het huwelijksbootje stapten. Reden genoeg voor manlief (en moeder Sarah Ferguson) om stil te staan bij deze mijlpaal.

Liefde op het tweede gezicht

Al van jongs af aan zijn prinses Beatrice en vastgoedman Edo bekenden van elkaar via de vriendschap tussen hun ouders. Toch duurt het even voor de vonk overspringt. Edo is zelfs al eerder verloofd met vakgenoot Dara Huang, en in 2016 ziet hun zoontje Christopher Woolf het levenslicht. Deze relatie houdt echter geen stand, en in 2018 zetten de twee er een punt achter.

Niet lang na de breuk worden Edo en Beatrice voor het eerst aan elkaar gelinkt. In september 2019 gaat Edo op één knie voor de prinses, en in mei 2020 staat een feestelijke bruiloft op de planning.

…Maar ook dit gaat niet in één keer goed: zoals we allemaal wel weten barst de pandemie in alle hevigheid los, en dus moeten de tortelduifjes op zoek naar een ander moment in de agenda. Uiteindelijk vindt de grote dag plaats op 17 juli 2020 – waar we vooral wat ongemakkelijke socially distanced kiekjes van hebben. Afijn: het bruidspaar ziet er prachtig uit, en uiteindelijk gaat het erom dat het met de liefde achter alle pracht en praal goed zit, non?

beatrice edo
Beeld: NL Beeld

Jubileum

Gisteren was het dus exact drie jaar geleden dat de twee hun grote dag vierden. Tussen alle imposante (en overweldigend beige) interieurs op de Instagram-feed van Edo prijkt dan nu ook een zoet kiekje van Bea in het zonnetje bij de Royal Ascot van eerder deze zomer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi)

In het bijschrift loopt Edo over van liefde voor zijn prinses. “Happy anniversary voor de de mooiste echtgenote ter wereld. Ik ben zo dankbaar voor elk moment dat we gedeeld hebben, elke uitdaging die we getrotseerd hebben, en elke droom die we samen nagejaagd hebben. Ik houd meer van je dan woorden kunnen uitdrukken, en ik kan niet wachten om nog veel meer jubilea met jou te vieren.” Awww!

Trotse moeder

Naast Edo zelf, laat ook Duchess Sarah van zich horen – Fergie laat immers geen kans onbenut om te laten zien hoe trots zij is op haar dochters.

Zij deelt een foto van het stel op hun grote dag, en wenst hen in het bijschrift ook een vrolijk jubileum. Ze sluit haar lieve boodschap af met de woorden: “Als je moeder, Beatrice, warmt het mijn hart en geeft het me vrede om te weten dat jij je sprookje hebt gekregen.” Zoet! En uit de liefdevolle boodschap van Edoardo zelf blijkt maar weer: hij mag dan misschien geen prinselijke titel hebben, maar een sprookjesprins is hij zeker weten!

Bron: Instagram @Edomapellimozzi, Instagram @Sarahferguson15 | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws