The wait is over: langverwachte biografie van Britney Spears is uit

In haar memoires deelt ze haar kant van het verhaal – en niets blijft onbesproken.

De enige die stil bleef over Britney Spears, was Britney zelf. Tot nu. De zangeres vertelt voor eens en altijd haar kant van het verhaal. The Woman in Me belooft een moedig, verrassend en ontroerend verhaal over vrijheid, roem, moederschap, overleven, geloof en hoop te worden en is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar.

The Woman in Me

Britney verwierf faam op elfjarige leeftijd en sindsdien staat ze continu in de spotlights. En dat is nou precies waar The Woman in Me over gaat. Zo toont het aangrijpende portret over de zangeres onder andere hoe bruut de media met Britney omgingen in haar jongere jaren, wordt haar beruchte zenuwinzinking in 2007 vanuit haar perspectief in beeld gebracht en deelt ze verhalen over haar familie, waar de afgelopen jaren moeizaam contact mee is. Maar dat is lang niet alles, want ook een hoop andere, minder besproken onderwerpen passeren de revue in het boek.

Zo vertelt ze meer over het feit dat ze ooit in verwachting was van Justin Timberlake en hoe dat eindigde in een abortus – die volgens de zangeres niet geheel vrijwillig was – en vertelt ze waarom ze naaktfoto’s van zichzelf deelt. Klinkt als een leven lang leesvoer, maar toch is dit slechts een greep uit de onthullingen die Britney in haar langverwachte biografie heeft neergepend.

Britney boek

The Woman in Me, de memoires van Britney Spears, is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Nieuw hoofdstuk

Britney zelf reageerde afgelopen vrijdag, als reactie op negatieve berichtgeving in de media, dat het niet haar bedoeling is om wie dan ook te beledigen met haar verhaal. In een bericht op onder meer Instagram schreef de zangeres dat de komst van het boek een nieuw hoofdstuk in haar leven opent, om zo het verleden achter zich te laten.

”Het is een boek waarvan ik eigenlijk niet wist dat het geschreven moest worden. Hoewel sommige mensen beledigd kunnen zijn, heb ik er voor een betere toekomst allerlei dingen mee af kunnen sluiten. Ik hoop dat ik bij anderen, die zich gekwetst of niet begrepen voelen, de pijn kan verlichten.”

Bron: The Media Nanny, Instagram @britneyspears | Beeld: NL Beeld, The Media Nanny

Laatste nieuws