Zien: de fabulous overknee laarzen van Letizia

Een herfst-favorietje van de koningin – en dat begrijpen we wel.

Of ze nu een spijkerbroek, mantelpak of mini-jurk draagt: Letizia weet al-tijd te betoveren met haar looks. Een nieuwe favoriet uit haar royal kast zijn haar zwarte overknee laarzen. Daarmee verraste de koningin menig royalty watcher afgelopen vrijdag tijdens een bezoek aan het filmfestival in Tudela.

Veelzijdige fashionista

Eerlijk is eerlijk: het maakt niet heel veel uit wat je de koningin van Spanje aantrekt, en daar maakt zij dan ook gretig gebruik van. Broeken van Stradivarius, glamoureuze Dior-jurken en heel veel sleehakken: het is slechts een greep uit wat er in Leti’s garderobe te vinden is. En hoewel Letizia er in een verknipte vuilniszak nog stunning uit zou zien, weet zij toch keer op keer het juiste uit de kast te toveren om haar looks naar een nóg hoger niveau te tillen.

Overknee boots

Afgelopen vrijdag bewees Letizia zich opnieuw een ware royal fashionista. In plaats van een gebruikelijk stel chique muiltjes aan te trekken, paradeerde de doña tijdens het filmfestival in Tudela rond in een paar leren overknee laarzen. Een keuze die we prinses Charlene of prinses Kate nog niet zo snel zien maken, en waarmee Leti zich dus haarfijn weet te onderscheiden van haar royal collega’s.

Letizia combineerde de laarzen met een nieuw Cortana-japon en gouden oorbellen van Isabel Guarch.

Beeld: NL Beeld

In de recycling

De oplettende royal watcher weet dat dit niet de eerste keer was dat Leti zich waagde aan de laarzen. De experts van UFO No More weten ons namelijk te vertellen dat de koningin ze vorig jaar in november ook al droeg. Kennelijk is het een herfst-item dat elk jaar één keer weer in de recycling gaat.

Nu hopen we stiekem dat Letizia zich als een trendsetter ontpopt en andere royal ladies zullen volgen. Want zeg nou zelf: onze Máxima zou deze overknee boots toch ook gewoon rocken? 

Bron: Instagram @royalfashionpolice, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws