Oeh la la: dit is de knappe man van Chantal Janzen

Marco in keurige smokings op de rode loper is zeker ook niet verkeerd om te zien...

Chantal Janzen kan inmiddels een glansrijke carrière op haar naam schrijven. Ze schittert avond aan avond op het podium en op de televisie. De multitalent kan zingen, presenteren, acteren én blijkt ook nog eens een hele goede televisiemaker. Daarnaast is ze moeder van maar liefst vijf (bonus)kinderen en heeft ze een knappe man aan haar zijde. Maar wie is haar partner eigenlijk?

Back to the beginning

Chantal Janzen leert de liefde van haar leven kennen in haar puberteit. Marco Geeratz en Chantal groeiden allebei op in het Limburgse Tegelen. Dat Marco op haar pad komt heeft ze echter allemaal te danken aan haar oudere broer Roger. Op een gegeven moment vertrok Chantal naar Amsterdam om haar droom in het maken van musicals achterna te gaan. Intussen werkte Marco verder aan zijn carrière als ondernemer.

Gelukkig in de liefde

De twee komen elkaar in 2006 toevallig tegen in de Nederlandse hoofdstad, en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Nog zonder dat iemand het wist gingen de lovebirds stiekem hun gevoelens achterna: én het bleek ware liefde. Toch was het in het begin even wennen voor Chantal, Marco heeft namelijk al drie kinderen uit een vorige relatie: Esmée, Isaa en Zion. “Ik heb als 16-jarige zelfs wel een uurtje op Esmée gepast”, vertelde Chantal een paar jaar geleden in een interview in JAN. Toch hebben haar drie bonuskinderen een speciaal plekje in haar hart. In 2009 werd de liefde tussen Marco en Chantal bezegeld met de komst van een zoon James, die inmiddels alweer veertien jaar is. Een paar jaar later maakte zoontje Bobby als vijfde kind in het gemengde gezin het plaatje compleet.

De twee tortelduifjes stapten in 2014 in het huwelijksbootje en trouwden in Londen waar Chantal altijd al van droomde. Dat de knappe man romantisch is, blijkt wel.

Buiten de spotlights

Hoewel we af en toe een kiekje op Instagram voorbij zien komen, houdt Marco zich toch vaak buiten de spotlights én laat de showbizz liever aan zijn vrouw over. De zelfstandig ondernemer is namelijk minder dol op de publiciteit. Hij slaat dan ook vriendelijk een interviewverzoek af. Daarmee past de rol als ‘man van’ helemaal in het straatje van de knappe hubby. Desondanks staat hij altijd voor zijn vrouw klaar. Zo komt hij wel eens langs op de set met hun jongste zoontje Bobby en hult hij zich in een waar musicalster als tegenspeler van zijn lieftallige vrouw. Hij heeft dan ook al aardig wat rolletjes gespeeld. “Ik was al André Hazes, Tarzan en Frits Sissing”, aldus Marco. Spijtig dat Marco zijn carrière in de musicalwereld niet heeft doorgezet, want die rol als Tarzan hadden we allemaal wel willen meemaken…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Geeratz (@marcogeeratz)

…Goed, dat Chantal dol is op haar knappe man is meer dan duidelijk. Stiekem genieten wij ook weg bij de kiekjes die ze regelmatig deelt…

 …Marco in keurige smokings op de rode loper is echter ook niet verkeerd om te zien…

Beeld: NL Beeld

Mannengriep

Toch schijnt de man in kwestie ook af en toe last te hebben van de ‘mannengriep’. Natúúrlijk scheren we niet alle mannen over één kam, maar de mannengriep is toch echt een fenomeen dat menig vrouw bij haar echtgenoot herkent. Zo ook Chantal Janzen, die in &C schrijft dat ook haar man Marco het nét een tikkeltje zwaarder lijkt te hebben wanneer hij een griepje te pakken heeft.

“Zodra Marco ziek is, beginnen wij met de playlist voor de uitvaart”, grapt Chantal in het blad. “Er is toch iets mis met me, hè?’ zegt hij dan, op zo’n samenzweerderige toon. ‘Jawel’, is dan meestal mijn antwoord. (…) ‘Je hebt de griep schat.’ Iets wat dan meestal met een diepe zucht wordt beantwoord.” Toch komt dit gedrag voor Chantal niet geheel uit de lucht vallen. “Hij denkt gewoon altijd dat hij er iets aan overhoudt, wellicht gevoed door een pittige burn-out in het verleden.”

Gelukkig komt Marco er – net als alle mannen met de mannengriep – na een paar dagen weer bovenop. “Na een paar dagen is ook hij op wonderbaarlijke wijze genezen, zonder blijvende hoest of vuurrood hoofd vanwege een continue lichaamstemperatuur van 40 graden”, aldus Chantal. Ha!

Bron: AD, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @marcogeeratz, @chantaljanzen.official

Laatste nieuws