Prinses Beatrice maakt wederom indruk in glamourjapon

Glitterend, glanzend, glamoureus!

Waar prinses Beatrice en zus Eugenie eerder nog makkelijke doelwitten waren voor de fashion police, heeft het duo zich inmiddels flink herpakt. Vooral Beatrice maakt de laatste tijd indruk met haar transformatie – en gisteravond bewees de hoogheid opnieuw dat zij een ware modeprinses is geworden!

Glamourfeestje

Zo verschenen er gisteravond verschillende foto’s van de dochter van prins Andrew en hertogin Sarah Ferguson op een wel héél modieus feestje. Prinses Beatrice verscheen namelijk zij aan zij met haar styliste, Olivia Buckingham, bij een launch-evenement van luxelabel Monique Lhuillier.

En daar straalde de prinses in een prachtige outfit van datzelfde merk – lekker on-brand natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier)

Met haar lange lokken in een zijscheiding en een stel lichtbeige pumps straalde de Yorkse prinses in een blush-roze glitterjapon met een diep decolleté. Daarbij droeg zij een matchende capelet en een stel subtiele juwelen om de look helemaal af te maken.

Modeprinses

Het is de zoveelste verschijning van de prinses in een outfit waar we stijl van achterover slaan. Van de zwarte Richard Quinn-look bij het Vogue World-evenement in Londen afgelopen september…

beatrice vogue world
Beeld: NL Beeld

…tot haar lieflijke poederblauwe jurk bij het Art of Wishes gala in oktober….

Beatrice at Art of Wishes Gala
Beeld: NL Beeld

Wij zijn fan van deze Beatrice 2.0! Eigenzinnig, vol zelfvertrouwen, stralend en schitterend: Bea zit duidelijk goed in haar vel.

Styliste

De stijlevolutie van de prinses hebben we overigens zonder twijfel te danken aan haar eerdergenoemde styliste: Olivia Buckingham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Buckingham (@oliviabuckingham)

Zij kleedt ook andere grote namen, zoals Poppy Delevigne en Nicky Hilton. Olivia, die nu het stempel ‘society’s geheime wapen’ heeft gekregen, heeft Beatrice kennis laten maken met een reeks ontwerpers die de koninklijke stijl haarfijn aanvoelen. Denk aan The Vampire’s Wife, Self-Portrait en natuurlijk niet te vergeten: Manolo Blahnik. Als het gaat om accessoires, is Chopard groot favoriet.

In een interview met Prestige vertelde de styliste dat een goede vriendschap de basis is voor haar succesvolle samenwerking met de prinses. “Het hele proces is een samenwerking als het aankomt op de uiteindelijke look”, deelde ze toen. “We bespreken het evenement en welk type stijl daarbij zou passen, kleinere details zoals sieraden en schoenen worden hierbij zeker niet vergeten.”

Wij voegen deze Monique Lhuillier-look in elk geval toe aan de reeks fashion-overwinningen van dit stijlvolle duo….en ondertussen kijken we nog eens hebberig naar de ruime keuze aan glitterjapons en feestelijke jurken op de website van het label. Als het goed genoeg is voor een prinses, dan is het goed genoeg voor ons!

Bron: Instagram @moniquelhuillier, @oliviabuckingham, @royalfashionpolice, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws