Nieuwe vriend Sylvie Meis deelt: ‘Iedereen vindt er wat van’

'Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent.'

Sylvie Meis is inmiddels weer dolgelukkig in de liefde met haar nieuwe vlam Wim Beelen. Zo introduceerde ze hem onlangs vol trots aan de buitenwereld. Maar nu, een maandje later, laat ook Wim eindelijk wat van zich horen.

Gelijkwaardig

Volgens Wim zijn hij en Sylvie ‘gelijkwaardig’. “Ze heeft net als ik echt een eigen business gebouwd”, zegt de multimiljonair in het Financieele Dagblad. Hij reageert in de krant op de verhalen dat de presentatrice alleen maar op rijke mannen zou vallen. Volgens Wim is daar niks van waar. De twee leerden elkaar afgelopen zomer kennen op een terras. “Zij wist niet eens wie ik was”, deelt hij. “Ik bleef in de dagen erna erover nadenken. Ik ben vrijgezel… Zij is vrijgezel… Jeetje…”

Elkaar leren kennen

Na die eerste ontmoeting spraken Wim en Sylvie opnieuw af en niet veel later kregen de roddelbladen lucht van hun dateleven. De zakenman, met volgens Quote een geschat vermogen van 155 miljoen euro, noemt dat ‘onprettig’. “Het liefst wil je elkaar in alle rust leren kennen. Maar door de publiciteit word je gedwongen te versnellen”, legt hij uit. “Je moet ineens aan iedereen uitleggen dat je aan het daten bent. Ook aan je kinderen, aan je ex-vrouw. En iedereen vindt er wat van.”

Mijn liefde

Nog niet zo heel lang geleden sprak Sylvie met de Duitse krant Der Wester over haar liefdesleven. Daar vertelde ze dat het voor haar ook moeilijker is om te daten. “Je weet nooit of mensen anders gaan reageren, omdat ze in eerste instantie misschien niet durven”, aldus Sylvie. “Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je je vaak af of dat de enige reden is dat ze geïnteresseerd zijn,” vertelde ze.

Ondanks dat hun liefdesleven onder een vergrootglas ligt, hebben Wim en Sylvie die eerste hobbels glansrijk doorstaan en zijn ze momenteel erg gelukkig samen. Vorige maand bevestigde de presentatrice hun relatie. “Mijn liefde ❤️”, schreef ze op Instagram. Daarbij deelde ze een prachtige foto van haar en Wim. Wij wensen de twee natuurlijk heel veel geluk samen!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws