Sylvie Meis over fillers: ‘Het moet klaar zijn met het verstoppen’

'Je hoeft je toch niet te schamen omdat je iets aan jezelf laat doen?'

In gesprek met Beau Monde is niemand minder dan Sylvie Meis openhartig over haar leven in de spotlights, het moederschap, haar zomerplannen én fillers. “Van mij mag er meer transparantie komen”, stelt ze hierover.

Fillers

Het onderwerp fillers komt aan bod wanneer we haar vragen naar haar samenwerking met Juvéderm – een samenwerking die meteen het taboe van fillers en andere cosmetische ingrepen de wereld uit helpt.

“Ik heb ‘ja’ gezegd omdat ik vond dat het klaar moest zijn met het verstoppen”, vertelt Sylvie. “Ik kreeg vaak de vraag hoe het komt dat ik er zo goed uit blijf zien. Elke keer antwoordde ik dan met het standaard riedeltje: ‘Slapen, sporten, gezond eten en water drinken’. En ik dóe al die dingen ook, alleen is het ook fijn om te zeggen: ‘Ja, ik heb goede genen én ik gebruik fillers en daarmee kan ik wat je nu ziet bereiken.'”

Transparantie

Ook vindt Sylvie dat je je niet moet schamen om de cosmetische ingrepen die je hebt laten doen. “Je hoeft je toch niet te schamen omdat je iets aan jezelf laat doen? Als je met iets kleins een onzekerheid kunt wegnemen, waarom zou je dat dan niet doen als je dat graag wilt? Van mij mag er meer transparantie komen.” Duidelijk!

sylvie meis

Lieve berichten

En omdat de beauty zo openhartig is over haar fillers, merkt ze dat ze veel lieve berichten van vrouwen krijgt. “Ik merk dat dit vrouwen aanspreekt. Ik krijg veel lieve berichten. Bijvoorbeeld dat ik een taboe doorbreek. Maar ook over andere dingen dan Juvéderm. Zo dm-de een meisje me dat mijn MAC lippenstift haar favoriete nude is. Daar doe je het voor. Andere mensen een leuk en blij gevoel geven.” En zo is het maar net!

Dit artikel is een fragment van een groot interview met Sylvie Meis uit de allernieuwste Beau Monde. Hierin vertelt Sylvie onder andere ook over haar vriendenkring, haar gezinsgeluk met zoontje Damián, en haar glamourleven. Vanaf morgen in de winkels!

Tekst: Sandra ten Brink | Foto’s: Feriet Tunc | Styling: Pascalle Swinkels | Visagie: Florian Ferino

Laatste nieuws