Wedding bells! Natascha Froger stapt in het huwelijksbootje

Met een zoet kiekje deelt ze het heugelijke nieuws!

Heugelijk nieuws voor Natascha Froger en haar vriend Matthijs Timmermans, de twee tortelduifjes gaan namelijk in het huwelijksbootje stappen. In een video op Instagram deelt Natascha het prachtige aanzoek waarin haar grote liefde onder luid gejoel op één knie gaat. En we hadden natuurlijk niet anders verwacht dat ze met vol overtuiging ‘ja’ reageert!

Trouwen

“I said yes!!! 💍❤️”, laat Natascha Froger enthousiast weten op Instagram. Ze kan haar geluk niet op. Op Instagram deelt de dochter uit een eerder huwelijk van René Froger een video van hét moment. Op de liefdevolle beelden zien we hoe haar grote liefde Matthijs tijdens een feestje op één knie gaat. En natuurlijk zegt ze onder luid gejuich en applaus volmondig ‘ja’! Wauw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natascha Froger (@nataschafroger)

Lieve reacties

De felicitaties voor het kersverse verloofde koppel stromen binnen in de reacties onder de video. “😍😍😍”, reageert broertje Danny Froger en “Oooooh wat fijn dit! Zo gegund! Gefeliciteerd ❤️🍀”, schrijft Monique Westenberg. Stiefmoeder Natasja Froger laat hartjes achter en ook heel veel volgers feliciteert de lovebirds met lieve reacties. Ook namens Beau Monde van harte gefeliciteerd!

De Frogers: Happy Campers

In de realityserie De Frogers: Happy Campers zien we hoe René en Natasja met hun dierbaren per camper Zuid-Engeland verkennen. Twee weken kamperen met je (schoon)familie. Voor velen een nachtmerrie, maar voor de Frogers een feestje. Beau Monde voelde de Froger ladies aan de tand over hun onderlinge band. Zo verklapt Natascha dat haar band met stiefmoeder Natasja niet altijd even makkelijk was.

Toen René Natasja leerde kennen, duurde het even voordat Natascha haar bonusmoeder echt omarmde. Zo deelt ze: “We hebben zeker moeten wennen aan elkaar. Ik stuurde haar gerust het bed uit: ‘Ga jij maar koffie zetten, dan ga ik bij papa liggen.’ Als kind denk je: ‘Jij hebt niets over mij te zeggen.'”

Uiteindelijk is dat toch helemaal goedgekomen, legt ze uit: “Omdat mijn vader zo druk was, brachten we veel tijd met Natasja door. En zo kwam het helemaal goed tussen ons. Ze is een heel lieve en zorgzame vrouw.” Ahw!

Bron: Grazia, Instagram @nataschafroger, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws