Chantal Janzens dramaserie Eén Grote Familie krijgt tweede seizoen

De serie blijkt een groot succes!

Chantal Janzen kan zingen, presenteren, acteren én blijkt ook nog eens een heel goede televisiemaker. De dramaserie Eén Grote Familie was een idee van Chantal herself en blijkt nu de best bekeken Videoland-dramaserie van 2023 te zijn. Dat betekent uiteraard ook: een nieuw seizoen!

Groot succes

Jawel, Eén Grote Familie krijgt een tweede seizoen. Dit heeft Chantal Janzen – die het heft voor deze serie in handen nam – in een video van RTL Boulevard bekend gemaakt. Chantal kan haar geluk niet op dat de serie dit jaar de best bekeken dramaserie van Videoland is én een tweede seizoen krijgt. “We zijn ontzettend trots en blij dat Eén Grote Familie zo goed is ontvangen”, deelt ze.

“We hebben er vanaf de start ongelofelijk veel mooie reacties op gekregen, waarin vooral herkenbaarheid de boventoon voert. Een serie bedenken was altijd al een droom, maar dat het de best bekeken serie van het jaar tot nu toe is op Videoland? Nee, dat had ik echt niet durven denken. Dat we daarom met dit geweldige creatieve team een tweede seizoen mogen maken, is echt fantastisch.”

Eerste seizoen

De dramaserie Eén Grote Familie gaat over Julia (Chantal Janzen) die met haar twee dochters en zoon bij nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen een nieuwe balans vinden als gezin levert een hoop komische, ontroerende en moeilijke momenten op.

Chantal haalde de inspiratie voor haar nieuwe serie uit haar eigen samengestelde gezin, waar ze naar eigen zeggen ‘alweer zeventien jaar heel erg trots’ op is. Het volledige eerste seizoen van Eén Grote Familie is nu te bingen bij Videoland.

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws