Yes! Jennifer Lopez brengt nieuwe muziek en film uit

De superster is terug van weggeweest!

Goed nieuws voor alle Jennifer Lopez-fans! De zangeres maakt bekend na lange tijd weer muziek uit te gaan brengen. In februari mogen we een nieuw album én een heuse speelfilm over de grootheid verwachten.

I’m still Jenny from the block

Een klein sprongetje maakten we, toen we hoorden dat onze all time favourite opnieuw de studio in is gedoken. Het gloednieuwe album van Jennifer genaamd This Is Me… Now komt op 16 februari uit. De naam van het album is geïnspireerd op JLo’s album ‘This Is Me… Then’, dat in 2002 uitkwam. Voor fans een heerlijke manier om haar muziek een geruime tijd fast forward nogmaals te vieren! Het album is geschreven en geproduceerd door de zangeres zelf, samen met onder anderen producer Rogét Chahayed.

Hoewel fans dus nog even geduld moeten hebben voor ze het nieuwe album op repeat kunnen zetten, verschijnt er op 10 januari wel alvast een voorproefje. Dan komt het eerste nummer van het album ‘Can’t Get Enough’ uit, en we hopen dat die titel een voorbode is voor het hele album!

Film

Toch is het album niet het enige waar we na een lange tijd van radiostilte op worden getrakteerd. Er verschijnt op dezelfde dag dat het album gereleased wordt, op streamingdienst Prime Video ook een heuse film over de zangeres, genaamd ‘This is Me…Now: The Film‘. Deze is geïnspireerd op de muziek van haar nieuwe album maar gaat ook over het liefdesleven van de zangeres, die natuurlijk getrouwd is met haar grote liefde Ben Affleck. De film, die geregisseerd is door Dave Meyers, wordt wereldwijd uitgebracht en belooft een extravagant visueel en muzikaal feest te worden met indrukwekkende choreografie, cameo’s met sterren, kostuums, sets en blockbuster-waardige visuals. Wij zijn benieuwd!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws