Dit is Jennifer Lopez’ geheim voor een stralende (en rimpelvrije) huid

Dit wondermiddeltje is ook gewoon in Nederland te koop!

Als er iemand forever young lijkt te zijn, dan is het wel Jennifer Lopez. De 52-jarige zangeres dankt haar stralende (en rimpelloze!) huidje aan een dagcrème die ook gewoon in Nederland verkrijgbaar is.

Dagcrème

Jennifer Lopez kan niet alleen fantastisch zingen en acteren, het lijkt ook nog eens alsof ze nooit ouder wordt. Hoe doet ze dat toch? Op 52-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds uit om door een ringetje te halen én blijft ze pronken met haar gladde en strakke huid. Het geheim van haar rimpelvrije huidje zit ‘m in een (betaalbare) dagcrème.

Hoewel J.Lo een eigen beautylijn heeft, is ze al jaren fan van een Duitse dagcrème om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. We hebben het over de Rose Day Cream van het merk Dr. Hauschka. De zangeres gebruikt hem naar verluidt al twintig jaar en het is nog steeds haar favoriet – inmiddels ook bij haar fans. En het beste nieuws? De dagcrème is gewoon in Nederland verkrijgbaar. Voor minder dan 30 euro is dit ‘wondermiddeltje’ al te koop!

De drogisterijschappen liggen vol met vochtinbrengende crèmes en antirimpelproducten. Toch is deze van Dr. Hauschka al twee decennialang erg populair, en dat is volledig te danken aan J.Lo. In 2014 vertelde de zangeres aan Buzzfeed dat ze deze crème al tien jaar lang kocht, en zoals het een goede influencer betaamt, vloog het product sindsdien de schappen uit.

‘Huid zingt van vreugde’

Ook de recensies online zijn lovend. “Ik hou van de geur. Ik hou van het gevoel wanneer ik het op mijn gezicht smeer. Ik gebruik het al bijna een decennium en ik zal nooit meer stoppen. Het voelt alsof mijn huid zingt van vreugde als ik het opdoe”, schrijft een enthousiaste gebruiker.

Ook dames op leeftijd zijn enthousiast. “Misschien zou ik het verschil niet merken als mijn huid jonger was, maar op 69-jarige leeftijd is dit absoluut de betere keuze voor mij”, klinkt het in de recensie. “Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien of aangevoeld. Na een paar maanden gebruik waren de fijne lijntjes die ik begon te zien in mijn ooghoeken en langs mijn wangen verdwenen.” Jennifer Lopez weet duidelijk waar ze de beste middeltjes vandaan haalt. Wij gaan deze dagcrème ook maar eens toevoegen aan onze skincare routine!

Bron: Woman and Home | Beeld: Brunpress

Laatste nieuws