Royals doen voor: wit mag het hele jaar door

Winters wit is het helemaal!

Wanneer de dagen kouder en donkerder worden, is een wit ensemble uit de kast trekken waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch is het hartstikke trendy om de tint ook in in het koudste seizoen van het jaar te dragen. Zo verschenen onderstaande royal ladies vorige week allemaal in de kleur van sneeuw ten tonele!

Kate Middleton

De prinses van Wales kwam prachtig voor de dag tijdens een staatsdiner in Londen, ter ere van de Zuid-Koreaanse president en zijn first lady. Kate zag er uit als een heuse toekomstige koningin in een witte ‘Anemone’-jurk van een van haar geliefde ontwerpers Jenny Packham. De lange, nauwsluitende jurk heeft prachtige, met kralen versierde gedrapeerde mouwen die de illusie van een cape geven.

Kate

Naast de verpletterende jurk droeg Kate deze avond de Strathmore Rose-tiara, een bijzonder stuk dat toebehoorde aan wijlen Queen Elizabeth. Beeldig!

Koningin Letizia

Queen Letizia van Spanje was aanwezig bij de Francisco Cerecedo Journalism Award 2023 in Madrid om de 40e jaarlijkse prestigieuze prijs uit te reiken. En dat deed ze in een volledig wit wollen pak! Plaatje, niet? De slim-fit suit is van Hugo Boss en heeft een getailleerd jasje in smoking-stijl en een bijpassende geplooide broek met rechte pijpen.

Letizia

Ze doet ons voor hoe je een getailleerd maatpak tijdens het feestseizoen draagt! Ze combineerde de klassieke tweedelige outfit met een witte satijnen top met kant, gouden slingbacks en een bijpassende clutch van het Spaanse label Magrit.

Meghan Markle

Meghan bracht vorige week een bezoekje aan de liefdadigheidsinstelling Justice for Girls tijdens haar tussenstop in Vancouver. De hertogin paradeerde rond in een prachtig witte monochrome outfit. Ze combineerde de ‘Charmaine’ zijden broek met wijde pijpen van Ralph Lauren met een eenvoudige top met lange mouwen. Ze maakte haar look af met prachtige sieraden ter waarde van maar liefst 80.000 dollar. Zo eenvoudig was het dus ook weer niet te noemen…

Het statement piece van haar outfit was echter het gouden Cartier horloge om haar pols, welke eerder in bezit was van haar schoonmoeder, wijlen prinses Diana. Haar lange, donkere lokken waren perfect gestyled in beachy waves, gecombineerd met een subtiel make-up lookje.

Kortom: drie powervrouwen die − ieder op eigen wijze  − in eind november voor een geheel witte outfit kozen. Je weet wat je te doen staat deze winter!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws