Djamila geeft een glimp van The Real Housewives-reünie

'Ik ga de reünie in met een dikke glimlach. Hoe je het ook wendt of keert, maken we een show'

In het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam volgen we de zeven succesvolle vrouwen in hun extravagante leven vol glitter, glamour, gossip én natuurlijk veel drama. We kunnen extra genieten van de high society, want dit seizoen telt maar liefst dubbel zoveel afleveringen. En bovendien staat ons de spraakmakende reünie nog te wachten! Bij RTL Boulevard geeft Djamila alvast een glimp van de aflevering.

No hard feelings

“Je hebt best wel veel meiden tegen je. Maria, Tamara… Ja, twee eigenlijk. Bij de rest valt het wel mee. Of Kimmylien nu ook”, stelt Fawry als hij Djamila spreekt bij de Dutch Reality Awards. “Maar ja, Kimmy, dat zijn haar feelings”, reageert Djamila. Zelf heeft ze namelijk geen problemen met de andere meiden. “Ik heb serieus geen hard feelings, whatsoever.”

Reünie

Djamila kijkt dan ook niet op tegen de reünie. “Ik ga de reünie in met een dikke glimlach. Hoe je het ook wendt of keert, maken we een show”, stelt ze. “En we zijn al een aantal maanden verder qua opnames. Ik ben weer helemaal terug in m’n zen”, legt ze uit. “Dus nee hoor, ik ga daar lekker zitten en wie er wat te zeggen heeft, mag het doen. Maar goed, ze hoeven er ook niet allemaal te lang over door te gaan, want daar heb ik helemaal geen tijd voor.” Duidelijk!

De ontbijt-gate

Iets wat ongetwijfeld weer op tafel komt is het ontbijt – of het ontbreken daarvan – tijdens hun girlstrip op Mallorca. Volgens de meiden was er bij Djamila thuis de laatste dag namelijk helemaal geen ontbijt. Wat ze daar zelf over te zeggen heeft? “Nou ja, zoals ik al aangaf, volgens mij eet ze (Tamara, red.) zelf niet. Dus waarom heb je ontbijt nodig zou ik zeggen”, grapt ze. “Maar goed, er was wel ontbijt, alleen bepaalde dames wilden niet brood eten van de dag ervoor. Er kwam uiteindelijk gewoon ontbijt. Het was alleen een uurtje later. Men doet alsof er geen ontbijt was, maar dat was er wel.”

Wij kijken in elk geval enorm uit naar de reünie, maar eerst kunnen we nog een paar weken genieten van de reguliere afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws