Zien: koningin Camilla luidt kerstfeest in in huize Clarence

De kerstversiering staat!

Koningin Camilla luidde afgelopen week de feestdagen in toen ze een aantal bijzondere gasten over de vloer kreeg in Clarence House. Een jaarlijkse traditie die gepaard gaat met een hoop warmte en vertier.

Feestelijke kerstreceptie

Kerst nadert en dat werd afgelopen woensdag alvast met een feestelijk voorproefje gevierd in huize Clarence. Queen Camilla heeft in haar Londense optrekje haar jaarlijkse kerstreceptie gehouden voor ernstig zieke kinderen. Samen met de Kerstman ontving de vorstin de kinderen in Clarence House. Zoals gebruikelijk hielpen de kinderen de koningin met het optuigen van de boom en werden ze getrakteerd op een maaltijd en koninklijke zoetigheden. Na het eten ging het gezelschap naar buiten om de rendieren van de Kerstman te aaien.

De koningin zag er al prachtig kerstig uit. Ze zag er feestelijk uit in een groene fluwelen jurk van ME+EM. Een kleur die heerlijk matcht met de boom én haar bijzonder goed staat!

Vrolijk kerstfeest

Naast de usual kersttradities, verandert er ook het een en ander voor de koningin dit jaar. Hoewel Camilla zich inmiddels al een hele tijd lid van the royal family mag noemen, heeft zij het de afgelopen jaren niet altijd voor het zeggen gehad wat betreft de feestdagen. Tijdens kerst was haar familie niet welkom binnen de paleismuren, zo ontbraken de kinderen en kleinkinderen van Camilla elk jaar weer op de gastenlijst. Maar gelukkig voor de koningin komt daar dit jaar verandering in!

Gastenlijst op de schop

Onderdeel van de kersttraditie is bij de Britse royals altijd om samen naar de St. Mary Magdalene-kerk lopen voor een dienst op eerste kerstdag. Vervolgens staat er een lunch voor hen klaar in het Sandringham House. Deze traditie vindt inmiddels al tientallen jaren plaats, en werd altijd georganiseerd door wijlen Queen Elizabeth. Dit jaar ziet het er echter heel anders uit: Camilla lijkt het stokje van haar schoonmoeder te hebben overgedragen. En van dat feit maakt ze naar verluidt meteen gebruik om de gastenlijst eens onder handen te nemen.

“De gastenlijst voor de feestelijke lunch in het Sandringham House ondergaat een radicale verandering en zal veel leden van de familie van koningin Camilla bevatten”, vertelde een bron eerder al tegen The New York Post. Er zijn behoorlijk wat genodigden aan de lijst toegevoegd: zo staan haar kinderen Tom Parker Bowles en Laura Lopes er voor het eerst op, en zijn ook kleinkinderen LolaElizaFreddyLouis en Gus welkom bij de lunch.

Het kan dus niet op dit jaar voor Camilla, met al die kids over de vloer. Maar of ze nu de boom staat op te tuigen met zieke kinderen voor een hoger doel, of aan de kersttafel zit met haar eigen vlees en bloed; de jongere generatie doet de koningin stralen van oor tot oor!

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld

 

 

Laatste nieuws