Dit is de favoriete eau de toilette van Prins William

Leuk om te weten!

Inmiddels weten we dat prinses Kate dol is op bloemengeuren, maar geldt dat ook voor prins William? Hoewel wij ons altijd inbeelden dat de Prince of Wales vast van een krachtig, houtachtig parfum fan is, zou hij juist dol zijn op frisse citrusgeuren.

Orange Blossom

Kate Middleton zou dol zijn op bloemige citrusgeuren, en naar verluidt zou ook prins William deze geur enorm waarderen. Zo lieten de twee de geurkaarsen van Orange Blossom van het merk Jo Malone opsteken toen ze in 2011 in het huwelijksbootje stapten. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar een bloemige citrusgeur.

William en Kate hebben met hun geurkaarsen overigens meteen een trend gezet. Tegenwoordig gebruiken veel bruidsparen Orange Blossom op hun grote dag.

Penhaligon’s Blenheim Bouquet

De favoriete geur van prins William is dan ook de citrusgeur Blenheim Bouquet van Penhaligon’s. Deze eau de toilette werd in 1902 gelanceerd en wordt door haar heerlijke geur ook wel een meestwerk op maat genoemd. Fun fact: Blenheim Bouquet zou ook de favoriete geur van niemand minder dan Winston Churchill zijn geweest.

Blenheim Bouquet is een geur die noten van citroen, limoen, lavendel, den, zwarte peper en muskus bevat. De eau de toilette is nog steeds verkrijgbaar. Voor een flacon van 100 milliliter betaal je €144. Je bent dan niet alleen een heerlijke geur rijker, maar weet ook meteen hoe prins William waarschijnlijk ruilkt.

Bron: Esquire, Archief Beau Monde | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws