Eau de Kate: dit is het favoriete parfum van de prinses – en hiér verkrijgbaar

Bloemig en bovenal heel koninklijk!

Ruiken als een royal, dat willen wij als Beau Mondes – en dat kan. Het parfum dat Kate Middleton gedragen heeft tijdens haar sprookjesachtige bruiloft met prins William is namelijk gewoon verkrijgbaar. Tijd om het royal geurtje te scoren!

Zoete bloemen

De prinses van Wales ruikt graag naar zoete bloemen en is daarom dól op het Britse merk Jo Malone. Volgens een bron draagt Kate elke dag graag Jo Malone London’s Orange Blossom, met tonen van clementinebloem, witte sering, waterlelie en orrishout. Klinkt goddelijk en bovenal heel koninklijk! Ook leuk: de Duchess is zo gek op de geur dat ze geurkaarsen van het merk liet opsteken op haar bruiloft. De zaal van het Westminster Abbey rook de hele dag naar de geuren: Jo Malone Lime Basil & Mandarin én Jo Malone Oranje Blossom.

De parfum van Jo Malone draagt Kate dus naar verluidt op dagelijkse basis. Daarom werd het tijdens haar grote dag tijd om een bijzondere geur uit te kiezen. We kijken even terug naar 2011 toen menig royalty-liefhebber in de ban was van de bruiloft van Kate en prins William en ongeveer álles rondom de prinses werd geanalyseerd. Zo ook haar geur. Kate koos voor een niche merk uit het VK, waardoor het geen verrassing was dat de geur per direct was uitverkocht. Lange tijd was de eau de parfum helemaal van de markt, maar nu kunnen we ‘m eindelijk weer shoppen.

Luxe

Volgens verschillende media gaat het om Illuminum London’s White Gardenia Petals Eau de Parfum. Mag een pretty penny kosten, maar dan heb je ook wat. Met een mix van – natuurlijk – gardenia, bergamot, cassis, lelie en ylang ylang. De luxueuze bloemengeur paste perfect bij de elegante bruidsjapon van Alexander McQueen die Kate op de grote dag droeg. Perfect voor de hoogheid!

Bron: Grazia UK | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws