Vanaf déze datum is de serie over Patty Brard te zien!

Wij zijn zó benieuwd!

Denk je aan showbizz in Nederland, dan denk je aan Patty Brard. Deze dame heeft al heel wat meegemaakt in haar leven, en daarom werkt streaming-platform Videoland aan een serie over de entertainment-veterane. Na enkele kleine sneak peeks is vandaag bekend geworden wanneer we eindelijk van de serie PATTY kunnen gaan genieten.

De serie

De serie is een gedramatiseerde versie van het levensverhaal van Patty Brard. “PATTY gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor”, aldus regisseur Will Koopman.

De rol van Patty zal in verschillende levensfases vertolkt worden door actrices Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven.

Turbulent leven

Patty Brard herself noemde het voor de camera van RTL een droom die werkelijkheid wordt. Volgens haar gaat het om haar “volledige leven” dat in beeld wordt gebracht. “Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart”, zei ze lachend. Enne, dat is nogal het één en ander! Deel uitmaken van een populaire meidengroep, financieel bankroet gaan, breken – én weer lijmen – met je dochter… Een eigen serie lijkt ons dan wel op z’n plek.

En aan Holly Mae Brood de eer om Patty te spelen tijdens haar jongere, turbulente jaren. “Een ster met zoveel optredens en een enórme carrière waar vooral zo veel mensen nog niet van weten. Een vrouw van zoveel diepe dalen maar staat er altijd weer. Zoals Will Koopman zegt, iemand die een voorloper is op de vrouwenemancipatie. Vallen en opstaan, en je bent er nog steeds. Op jou Pat!”, aldus de actrice op Instagram.

Eerste beelden

Tussendoor deelde Holly Mae op haar Instagram al een serie exciting eerste beelden. “The end. Patty, staat erop! 🍓💋 #itsawrap #pattydeserie De fijnste, liefste hardwerkendste crew ooit ❤️ snel meer leuks, meer kan ik nog niet laten zien!” luidde het bijschrift onder haar bericht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

Release

Inmiddels zitten de opnames voor de vijfdelige dramaserie er al een hele tijd weer op en is het onderhand tijd voor de release. Enne, die is dichterbij dan je denkt. Yay! Op 18 februari is het namelijk al zover. Dan is de nieuwe Videoland Original PATTY in zijn geheel te streamen bij Videoland. Wij kunnen niet wachten!

Bron: Grazia | Beeld: PATTY, Jasper Suyk, Rob Jacobs, Elmer van der Marel, Mark de Blok, Mirjam Smit

Laatste nieuws