Op deze manier viel Adele in korte tijd 50 kilo af

Aha!

In 2019 was het the talk of town: Adele die in korte tijd een behoorlijke transformatie had doorgemaakt. De beeldschone zangeres viel maar liefst vijftig kilo af. Sindsdien inspireert ze graag anderen met haar prestatie, en deelt ze met enige regelmaat tips om op een gezonde manier af te vallen.

Aannames

Adele was altijd al prachtig, maar vanaf 2019 zit ze beter in haar vel dan ooit – letterlijk en figuurlijk. Haar transformatie trok veel aandacht, en natuurlijk wilden we allemaal weten hoe de zangeres zoveel was afgevallen. Omdat er onjuiste aannames werden gedaan – er werd gezegd dat ze op een ongezonde manier gewicht had verloren – besloot Adele duidelijkheid te geven over haar afvaltraject.

Sportschema

Aan de Britse Vogue onthulde Adele in 2021 dat ze een behoorlijk pittig sportschema heeft gevolgd om fitter te worden. “Dus ik doe mijn gewichten in de ochtend, dan ga ik normaal gesproken wandelen of boksen in de middag, en dan ga ik ’s avonds mijn cardio doen”, aldus de zangeres.

Mentale gezondheid

Adele benadrukte destijds dat afvallen niet haar primaire doel was: ze wilde zich mentaal beter voelen, en dat ze daarbij afviel was een mooie bijkomstigheid. “Door te sporten, voelde ik me gewoon beter”, vertelde de zangeres. “Het ging nooit om afvallen, het ging altijd om sterk worden en mezelf elke dag meer tijd geven zonder mijn telefoon, waar ik behoorlijk verslaafd aan was.”

Rosé en big macs

Dat Adele zo’n vijftig kilo kwijtraakte, heeft ze naar eigen zeggen niet alleen aan zichzelf te danken, maar ook aan de professionele hulp die ze daarbij heeft gekregen. Aan rigoreuze dieetmethoden heeft de zangeres zich nooit gewaagd. In plaats daarvan is ze ‘gewoon’ gezonder gaan leven. En daarbij hoorde ook af en toe een cheat meal.  “Als ik behoefte had aan wijn dan wilde ik alleen maar Whispering Angel-rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt wel eens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven.”

Goede voornemens

Onlangs onthulde Adele nog dat ze opnieuw goede voornemens heeft gemaakt wat betreft haar fitheid. “Ik ben van plan om te gaan werken aan het versterken van mijn spieren”, zou ze tegen haar fans hebben gezegd. “Dat heb ik eerder gedaan, dus ik weet dat het gaat lukken. Maar toen werd ik lui en heb ik het laten versloffen. Nu wil ik fitter worden dan ooit. Bij de volgende jaarwisseling maak ik een backflip, zónder rugpijn. Dat gaat lukken!”

Bron: She Finds, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws