Zien: de eerste beelden van PATTY de serie

Dat belooft veel goeds!

Op zondag 18 februari is het eindelijk zover: dan kunnen we ons tegoed doen aan de gloednieuwe Videoland-serie PATTY, geïnspireerd op het leven van dé vrouw van de Nederlandse showbizzwereld: Patty Brard. Videoland gunt ons vast wat voorpret, en deelt de eerste beelden.

Nieuwe castleden

Al eerder maakte Videoland bekend dat Holly Mae Brood en Eva van de Wijdeven beiden de rol van Patty spelen. De meiden van de groep Luv‘ worden gespeeld door Julia Lammerts (José) en Teunie de Brouwer (Marga) en Dook van Dijck neemt de rol van Gerard Joling, de presentator van ‘Sterren Springen’, op zich.

Patty’s ex-mannen worden vertolkt door Chris Peters als Patty’s eerste man Ron, Lorenzo de Moor als haar Italiaanse ex-man Carlo en Jim Bakkum in de rol van haar derde ex: René. Teun Luijkx is zakenman Eric die een belangrijke rol speelt bij haar faillissement. Reinout Scholten van Aschat is Luv’ producer Hans en Mattijn Hartemink speelt Patty’s huidige man Antoine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Heel veel nieuwe namen

Nadja Hüpscher en Bo Tarenskeen zijn de ouders van Patty en Astrid van Eck is haar oudere zus Shirley. Zoé van Weert speelt de jonge Shirley en Delila Goudriaan is te zien als dertien jarige versie van haar zus. Patty’s jonge dochter Priscilla wordt door Dewi Welschen gespeeld en Emma Buysse vertolkt de oudere Priscilla. Vesper Wormer is de jonge Patty die met haar ouders in Nederland aankomt.

Patty Brard is een fenomeen. Een vrouw die de Nederlandse showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet, maar heeft laten zien dat hoe diep je ook valt en hoe blut je ook bent, je altijd weer in staat bent om je eigen boontjes te doppen in ‘a man’s world’. Regisseur Will Koopman:“PATTY gaat over vallen en opstaan. Ik wilde deze serie heel graag maken omdat deze vrouw een paar keer behoorlijk is gevallen, maar ook altijd weer is opgeklommen en zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Daar heb ik een enorme bewondering voor.”

De serie is vanaf zondag 18 februari om 17.00 uur te bingen bij Videoland en de Videoland tv-première van de eerste aflevering van PATTY is op 18 februari om 22.20 uur te zien bij RTL 4.

Bron: Grazia, RTL, Videoland | Beeld: RTL / Videoland, Instagram @videolandonline

Laatste nieuws