Wauw! Real Housewife Djamila kust roze lokken vaarwel

Vanaf nu gaat de realityster met een oranje coupe door het leven.

Sinds The Real Housewives of Amsterdam kennen we Djamila Celina niet anders dan met haar felroze lokken. Toch heeft de Housewife nu besloten om haar statement look in te ruilen voor een nieuwe coupe. En het staat haar prachtig!

Nieuwe look

Wanneer we aan Djamila Celina denken, denken we ook meteen aan de kleur roze. We zagen haar in The Real Housewives of Amsterdam dan ook alleen maar met haar roze lokken. Maarre, daar kan toch nog wel eens verandering in komen. Want wat blijkt? Djamila heeft haar roze haren ingeruild voor een prachtige, feloranje coupe. Wauw!

In een recente Instagram-video zien we de Housewife ineens met oranje lokken. Enne, het is misschien wel eventjes wennen, maar it looks good! “Me in GTA be like🤣”, staat er in de caption van de video. In de video zelf zien we Djamila als een GTA-poppetje naar de koelkast lopen. En hoewel de video an sich natuurlijk om te gieren is, is het onderwerp van gesprek natúúrlijk haar nieuwe coupe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

Reacties

Zo luidt het in de comments: “Oranje haar nu???? Of een enorm erg filter erop gezet. Ben benieuwd 😂😂”. Anderen schrijven: “😂😂😂hou van jou! Waar kan ik dit character spelen in gta?”, “Orange is the new pink?” en “Omg je haaaaaar😍😍 love it babe”

Link tool: post not found

Boxing Influencers

Djamila is al een aantal maanden hard aan het trainen voor Boxing Influencers. Iets wat best wel wennen was voor de McDonald’s-fan.

“Als ik eerlijk ben, heb ik altijd behoorlijk ongezond geleefd”, gaf Djamila eerder toe in de nieuwste Beau Monde. “Ik ga gewoon heel goed op frituur en mijn grootste zwakte is die grote gele M. Voor mij zou het geen enkel probleem zijn om zes dagen per week door de drive-in te gaan”, vertelt ze. “Ik vond het altijd al lekker, maar in mijn werk als DJ – wat ik lang heb gedaan – leefde ik heel onregelmatig en dan was het makkelijk om snel iets te snacken.”

Bron: Grazia, Instagram @djamilacelina | Beeld: NL Beeld, Instagram @djamilacelina

Laatste nieuws