Dít zegt Maria Tailor over mogelijk vertrek Susanna Klibansky in The Real Housewives of Amsterdam

'Ik hoop dat ze zich nog bedenkt'

Het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam is helaas alweer afgelopen, en dus doen we niets anders dan speculeren over seizoen 3. Rumour has it dat Susanna Klibansky hier niet in te zien zal zijn. Mede-Housewife Maria Tailor vertelt aan RTL Boulevard wat zij ervan zou vinden als Susanna vertrekt.

Derde seizoen

In gesprek met De Telegraaf vertelde Susanna recent dat ze nog niet zeker wist of ze nog terug is te zien in een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. “Ik denk het niet”, onthulde ze zelfs. “Ik ben namelijk niet per se trots op wat ik laat zien in The Housewives, omdat mijn talent niet echt naar voren komt. Daarnaast weet ik ook niet of ik nog iets extra’s kan toevoegen. In de serie ligt de focus vooral op drama, en dat is niet mijn ding. Ik houd niet van ruziemaken.”

Maria Tailor

Maarre, wat vinden de andere housewives van een mogelijk vertrek van Susanna? Daar is Maria heel erg duidelijk in. “Ik vind het jammer, want ik heb gelezen dat ze niet meer mee wil doen. Ik vind dat écht heel jammer”, laat ze weten. “Ik hoop dat ze zich nog bedenkt. En ik hoop dat ze dan toch nog een nieuw seizoen zou willen maken.”

Echter heeft Susanna herself nog niet bevestigd dat ze niet meer te zien gaat zijn, zo onthult Maria. “Nee, ik zag het in De Telegraaf.” Alhoewel het nieuws niet per se als een verrassing kwam. “Ze heeft mij wel verteld dat ze twijfelde, ja. En dat vond ik jammer. Zij hoort wat mij betreft echt bij ons.”

Het is én blijft dus nog steeds de vraag of we Susanna terug gaan zien in een nieuw seizoen van The Real Housewives of Amsterdam. Fingers crossed!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: Videoland 

Laatste nieuws