Oeh: krijgt The Real Housewives of Amsterdam er een nieuwe Housewife bij?

Als het aan Tamara ligt, is een nieuwe dame meer dan welkom.

Au moment zitten we nog volop te smullen van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam, maar de reünie is al in zicht. In Realitea vertelt Tamara Elbaz hoe ze op het huidige seizoen terugkijkt, én of we bij een volgend seizoen eventueel nieuwe dames kunnen verwachten.

Persoonlijk

De luchtigheid in The Real Housewives of Amsterdam is soms ver te zoeken. De dames zeggen vaak wat ze denken en dat levert soms ongemakkelijke, maar ook emotionele gesprekken op. Dat merkte Tamara ook tijdens de vorige reünie. “Wat ik van vorig jaar vond, was dat het heel erg onder de gordel was. Het werd allemaal heel erg persoonlijk”, vertelt ze.

Tamara hoopt dat de reünie dit seizoen zonder enige trouble verloopt. “Dat is natuurlijk belangrijk voor als we straks met z’n allen weer een, hopelijk, derde seizoen gaan opnemen, dat we wel kunnen terugkijken op een avond die niet alleen maar heel veel stress met zich meebracht.”

Nieuw seizoen

Ze hoopt dan ook dat ze er volgend seizoen gewoon weer bij is. “Wat mij betreft ben ik er volgend jaar weer bij”, vertelt Tamara, die het eigenlijk niet heel goed kan vinden met Susanna Klibansky en Djamila Celina. Ondanks dat geschil, zou ze niet willen dat een van hen vertrekt. “Ik zou het niet leuk vinden als er iemand afvalt. De formatie zoals die nu is, is volgens mij heel sterk.”

Wel lijkt het haar leuk als er volgend seizoen wellicht nieuwe dames bijkomen. “Wat je natuurlijk in het buitenland ziet, is dat er weleens een achtste of negende Housewife aan toe wordt gevoegd. Dat zou ik dan eigenlijk leuker vinden dan dat er nu een van ons afvalt. Hoe je het ook wendt of keert, het was zeker geen rozengeur en maneschijn, maar we hebben natuurlijk wel leuke tv gemaakt.” En daar zijn wij het roerend mee eens!

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws