Oeh: Mamma Mia! The Party kondigt deel cast aan

Dat belooft héél veel goeds!

Goed nieuws voor alle Dancing Queens onder ons: vandaag zijn namelijk een hoop nieuwe namen bekendgemaakt voor de cast van Mamma Mia! The Party. En we kunnen verklappen: dat belooft heel veel goeds.

Nieuwe namen

Naast Kaj van der Voort zullen ook Horace Cohen, Jeannine La Rose en Belle Zimmerman hoofdrollen gaan spelen in de feestelijke, gloednieuwe show Mamma Mia! The Party van Björn Ulvaeaus. Vanaf september schitteren zij in de Rotterdamse Schiecentrale in een speciaal te bouwen Griekse Taverne.

Dat Kaj een hoofdrol gaat spelen, werd al eerder onthuld. Hij speelt Adam, die verliefd wordt op de dochter van Nikos, de eigenaar van de taverne. Nikos wordt gespeeld door Horace Cohen. Belle Zimmerman is als zijn dochter Konstantina te zien. Actrice en zangeres Jeannine La Rose, die in 2019 nog een Musical Award ontving voor haar rol in The Color Purple, kruipt in de huid van de kok Debbie.

Een groot feest

De acteurs kunnen niet wachten om aan dit avontuur te beginnen. “Mamma Mia! The Party hebben we in Londen mogen zien en het is een groot feest”, zegt Horace. “De acteurs lopen langs de tafels en als publiek maak je echt deel uit van het verhaal. Met heel veel ABBA-liedjes kan het publiek natuurlijk nooit lang blijven zitten. Het is een unieke beleving en het is fantastisch dat ik daar deel van uit mag maken.”

Ook Jeannine heeft er ontzettend veel zin in. “Het wordt zo’n groot feest”, zegt ze. “Door mijn oma ben ik opgegroeid met de muziek van ABBA. Vanaf september mag ik deze prachtige nummers gaan zingen.” De overige rollen worden op een later moment bekend gemaakt.

Mamma Mia! The Party

Wat je precies kunt verwachten van Mamma Mia! The Party? De venue in Rotterdam wordt speciaal voor de show omgebouwd tot Nikos’ Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Te midden van het publiek speelt zich een aangrijpend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. Gedurende het vier uur durende programma geniet je van een Mediterraans viergangendiner. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers. Enne, er is maar één huisregel: ‘Have the time of your life!

Mamma Mia! The Party is van september 2024 tot en met januari 2025 exclusief in de Schiecentrale in Rotterdam te zien. We can’t wait! 

Bron: Grazia | Beeld: Just Entertainment

Laatste nieuws