Spannend! De bruiloft van Bo Wilkes en Paul komt dichterbij

Is Bo een bridezilla, of valt dat mee?

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op:Grazia

Het begon allemaal in een ver verleden, het jaar 2008. Riante villa’s, dure auto’s en extravagante feestjes: de realityserie Echte Gooische Meisjes in een notendop. Inmiddels zijn die meisjes uitgegroeid tot volwassen dames, en zetten zij hun levens voort als succesvolle zakenvrouwen, liefdevolle moeders en betrokken partners. We hebben het natuurlijk over Echte Gooische Moeders Paulien, Florine, Leslie, Kim en Bo.

Bruiloft

Ze is misschien laatste in bovenstaand rijtje, maar zeker niet de minste. Bo Wilkes heeft grootse plannen voor haar toekomst. Wat momenteel de focus heeft, is de bruiloft met verloofde Paul. Eind dit jaar zullen de twee in op het zonnige Santorini in het huwelijksbootje stappen. Hoe de echte Gooische moeder zich hierop voorbereidt? Geheel in stijl natuurlijk!

Wens van manlief

In Grazia’s Beauty Issue vertelt Bo dat trouwen al langere tijd de wens was van haar verloofde. “Trouwen stond al een tijd op het verlanglijstje van Paul. Toch hebben we het huwelijk bewust uitgesteld. De kinderen kwamen, er stond een verhuizing op de planning en nu zijn we ineens acht jaar verder. Daarnaast vind ik het best spannend om in het huwelijksbootje te stappen! Het hele weekend staat tenslotte in het teken van mij”, aldus de bride to be.

Het zonnige Santorini

Het mooie koppel heeft besloten een zonnig bestemming op te zoeken voor de bruiloft, namelijk het Griekse eiland Santorini. Het organiseren van zo’n speciale dag vraagt nogal wat tijd. “We hebben inmiddels wel ondervonden dat een bruiloft in het buitenland de nodige uitdagingen met zich meebrengt”, geeft Bo toe. “Grieken spreken over het algemeen niet zo goed Engels en tijdens het uitzoeken van de bloemen, ontdekte ik dat ze een compleet andere smaak hebben”, legt ze uit. “Binnenkort vlieg ik naar Santorini voor een shoot die al gepland stond. Kan ik meteen van de gelegenheid gebruikmaken om de laatste dingen van mijn to-do list af te ronden.” Komt dat even goed uit!

De bijzondere dag

De reality-ster wil graag de touwtjes in handen houden, maar houdt wel het hoofd koel. “Ik ben een chille bruid, denk ik. Alles moet goed verzorgd zijn, maar ik let niet op elk detail. Het maakt mij niet zoveel uit of de servetten wit of roze zijn. Muziek speelt wel een belangrijke rol tijdens het huwelijk”, geeft ze toe. “Paul en ik hebben nummers uitgezocht die voor ons een speciale betekenis hebben. Op muziekgebied laten we niks aan het toeval over.”

Tot het zover is, kan Bo volop dromen van de grote dag, waar ze hun drie kinderen een belangrijke rol willen geven. “Ik kijk het meest uit naar het moment waarop onze drie kinderen Boyd, Julie en Loulou de ringen komen brengen. Zij zijn onze grootste verbintenis en nu eindelijk oud genoeg om het bewust mee te maken. Dat we straks allemaal dezelfde achternaam hebben, maakt het helemaal compleet.” Wat zoet!

Het volledige interview met Bo Wilkes lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf vandaag in de winkel! 

Interview: Isabel Kouwenoord | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws