Wauw: Leslie Keijzer onthult prachtige cover van eigen boek

Naar eigen zeggen is de cover 'extra speciaal' voor de Echte Gooische Moeder.

Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer heeft afgelopen zondag een wel héle leuke onthulling gedaan. Zo heeft de moeder van twee een boek geschreven over de delen in haar leven die we niet op social media en in de serie gezien hebben. En hoewel we daar nog even op moeten wachten, heeft ze wel alvast de beeldige cover gedeeld.

Cover

“Hier is die dan: de cover van mijn BOEK!”, begint de Gooische moeder haar verhaal op Instagram. “Het manuscript is af en het boek gaat nu naar de drukker. Inmiddels weten jullie veel over mijn leven van tegenwoordig, maar er zijn zoveel dingen gebeurd die ik hier op social media of in de serie nog nooit me jullie heb gedeeld. Binnenkort is dát en heel veel meer voor iedereen te lezen.”

Ze gaat verder met: “Ik heb eerder gedeeld dat de cover voor mij extra speciaal is, omdat het handje op de voorkant van mijn nichtje is en we dit dus samen mochten shooten. Ik deel snel met jullie wanneer ik het boek voor het eerst in mijn handen heb en deze in de winkels en online verkrijgbaar is😱😱🥂”

Eigen boek

Al eerder deelde Leslie via Instagram het fantastische nieuws dat ze een boek gaat schrijven. “Eindelijk is het tijd om mijn diepste gevoelens en ervaringen te delen over mijn (postnatale) depressie. Met dit boek hoop ik mijn persoonlijke, volledige verhaal te vertellen, niet alleen voor de moeders die mijn verhaal herkennen, maar juist om mijn verhaal te vertellen aan mensen die dit niet herkennen en om het taboe te doorbreken. Ik ga jullie meenemen in het schrijfproces de komende maanden.” Kortom: dat belooft veel goeds! Wij wachten geduldig af tot we meer te horen krijgen over de releasedatum…

Bron: Instagram @leslie_keijzer, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @leslie_keijzer

Laatste nieuws