Au revoir: de Meilandjes zwaaien Code Rosé vaarwel

Het pension is voor een flink bedrag te koop gezet!

De familie Meiland is niets als niet ondernemend. Van Frans chateau tot Noordwijks pension: de familie heeft de afgelopen jaren al heel wat stulpjes onder handen genomen. Ook hun meest recente onderkomen, het pension met de toepasselijke naam Code Rosé, is nu weer door de Meilandjes in de markt gezet.

Code Rosé

Het is geen geheim dat Martien en Erica een handje hebben van het kopen en verkopen van Noordwijkse villa’s. De Meilandjes verhuizen wat af! Vorige maand nog deelden de twee dat hun Landhuis Duinwijk in de verkoop ging. Wel vertelden ze toen dat ze pas in 2025 gaan verhuizen en dat de verhuizing niet gefilmd zal worden. “Joh, die mensen hebben nou al onze verhuizingen onderhand wel gezien”, aldus Martien.

En nu staat ook het pension Code Rosé, dat centraal staat in hun nieuwste televisieprogramma, alweer te koop.

Spaarpotje

Hoeveel ze ervoor willen hebben? De Meilandjes hebben een vraagprijs van nét geen 2 miljoen euro in gedachten voor Code Rosé. Dat kost een pretty penny, maar goed. Dan heb je wel een sfeervol pandje uit 1907 dat helemaal klaar is om als B&B ingezet te worden.

Zo valt er op de website van de makelaar te lezen: “Een volledig gerenoveerd en smaakvol ingericht Boutique Pension met 7 charmante, comfortabele tweepersoons slaapkamers én een 3-kamer familie-appartement, die elk een eigen kleurenthema hebben.” Mocht je zelf hartstikke benieuwd zijn naar dit charmante onderkomen: hier kun je even binnen spieken. Martien heeft zelf ook de video van de makelaar al gedeeld via Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland)

Druk, druk, druk

Erica vertelde dinsdag voor de camera’s van RTL Boulevard waarom de familie heeft besloten het pension te koop te zetten. “Het was te veel werk”, vertelde ze erover. Diegenen die binnenkort nog een kamertje geboekt hebben, hoeven zich volgens haar geen zorgen te maken. “Alles loopt door zoals gepland totdat we een koper hebben gevonden.”

De Meilandjes gaan de verhuizing vanuit hun eigen Noordwijkse villa – die momenteel dus ook te koop staat – niet filmen, maar wat komt er dan nog wel aan? “In juni en juli gaan we in het buitenland wat opnemen”, vertelde Erica vorige maand. “Maar daar kunnen we nog niets over zeggen”, vulde dochter Maxime haar moeder snel aan. “Zij verspreekt zichzelf vaak”, lachte ze, samen met haar vader Martien.

Wat ze gaan opnemen, blijft dus nog even een verrassing, maar Erica kan al wel zeggen wanneer we het kunnen zien. “Het komt in september op de buis.” Met de verkoop van het pension hoeven we in ieder geval geen nieuw seizoen van Code Rosé te verwachten.

Bron: Tips en Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws