Uit de oude doos: zo zag Gooische Moeder Leslie Keijzer er vroeger uit

Vrijwel niks veranderd, toch?

In het afgelopen seizoen van Echte Gooische Moeders hebben we weer heerlijk kunnen genieten van de avonturen van Leslie Keijzer en haar Gooische vriendinnen. En wij waren nu stiekem wel benieuwd: hoe zag moeder-van-twee Leslie er zélf eigenlijk uit als kind?

Van Gooisch meisje tot Gooische moeder

Leslie Keijzer verscheen voor het eerst op de buis in 2008, toen ze samen met Pauline, Florine, Kimberly en Bo te zien was in Echte Gooische Meisjes. We volgden het leven van de dames in het Gooi op de voet, van designerkleding en dure auto’s tot riante villa’s en verre vakanties. De serie was enorm populair, en 1,5 jaar laten werden we getrakteerd op een tweede seizoen.

Daarna moesten we de Gooische dames helaas een tijdje missen. Maar toen was Videoland daar ineens, met de serie Echte Gooische Moeders! Het concept was in principe hetzelfde, inclusief de originele cast. Alleen zaten de dames nu in een heel andere fase van hun leven.

Openhartig en veelzijdig

Ondanks het stereotype dat rondom de TV-shows hangt, heeft Leslie laten zien dat zij veel meer dan alleen een luxepaardje is. Zo deelde zij eind vorig jaar een bijzonder nieuwtje met haar Instagram-volgers: Leslie gaat haar eigen boek schrijven!

Bij het bericht vertelde ze: “Eindelijk is het tijd om mijn diepste gevoelens en ervaringen te delen over mijn (postnatale) depressie. Met dit boek hoop ik mijn persoonlijke, volledige verhaal te vertellen, niet alleen voor de moeders die mijn verhaal herkennen, maar juist om mijn verhaal te vertellen aan mensen die dit niet herkennen en om het taboe te doorbreken. Ik ga jullie meenemen in het schrijfproces de komende maanden.” Zo tof!

Boek schrijven

Voor het schrijven van haar boek gaat Leslie niet alleen bij zichzelf te rade, ook schakelde ze onlangs de hulp in van een childhood friend. Op Instagram deelt ze het volgende: “Vandaag weer voor mijn boek gezeten. Dit keer met vriendinnetje Jolien die ik al mijn hele leven ken. Vanaf ‘de geboorte’ vriendinnen. We hebben het gehad over onze jeugd, zwangerschappen, bevallingen en de periode daarna. Bijzonder om veel dezelfde dingen te hebben meegemaakt, maar ook weer anders hebben beleefd. Ik wil graag verschillende kanten laten lezen in het boek over mijn postpartum herstel en hoe andere dit hebben ervaren bij mij, maar ook bij zichzelf. Was een bijzondere dag”

En, bij zo’n trip down memory lane horen natuurlijk ook wat throwback-kiekjes. Op de tweede foto in onderstaande post is een piepjonge Leslie te zien. Mochten de bruine lokken het nog niet duidelijk maken, zij is dus het meisje in het midden. Ahw!

‘Gooische meisjes’ tijd

Maar ook uit de Echte Gooische Meisjes-tijd is nog genoeg beeldmateriaal te vinden. En ondanks dat Leslie hier een stuk beter te herkennen is, is de mode toch wel behoorlijk veranderd… Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande look, in knalgeel?

Of van Leslie met deze Elvis Presley-waardige kuif?

En natuurlijk mag de witte legging ónder een jurkje niet ontbreken in deze collectie oude foto’s:

Inmiddels is het modebeeld toch behóórlijk veranderd. Maar Leslie zelf? Die is gewoon nog net zo mooi als toen! Wel zijn wij wel benieuwd naar haar mening over bovenstaande looks anno 2023…

Bron: Beau Monde archief, Echte Gooische Moeders, Instagram @leslie_keijzer, @echtegooischemoeders | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws