Wow: Maria Tailor is binnenkort te zien in dit loodzware programma

Dat belooft nog wat!

We kennen haar als glamoureuze housewife en slimme zakenvrouw, maar binnenkort laat Real Housewives of Amsterdam-ster Maria Tailor zich van een héél andere kant zien. Ze verschijnt dan namelijk in een heel bijzonder programma.

Special Forces VIPS

Jawel! La Tailor moet binnenkort afzien als castlid van Special Forces VIPS. Samen met nog elf andere bekende gezichten ruilt zij haar glamourleven in voor een periode vol loodzware beproevingen. Dit keer vindt het seizoen niet plaats in het koude Bulgarije of Slovenië, maar in de bloedhete Marokkaanse Sahara!

“Vergeet alles wat je weet over Special Forces VIPS en vervang het door zand, hitte en nog meer zand en nóg meer hitte”, kondigt Videoland op Instagram aan.

Onder leiding van stafleden Erik Wegewijs, Bas Kremer, Mitchell Ossebaar en Nikki Koppedraaijer meten twaalf BN’ers zich aan de lat van een Special Forces Operator. Hiervoor ondergaan ze een loodzware training in de Sahara. De deelnemers worden wederom uitgedaagd hun grenzen mijlenver te verleggen. Zo komen de deelnemers zich keihard tegen en staan ze oog in oog met hun grootste angsten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Kandidaten

De elf BN’ers die naast Maria die de zwaarste test van hun leven zullen ondergaan zijn: Demi de Boer, Thijs Boermans, Edith Bosch, Kim Feenstra, Olcay Gulsen, Merlijn Kamerling, Ayoub Louihrani, London Loy, Bizzey, Harrie Snijders en Demy de Zeeuw.

Het duurt niet lang meer voor we kunnen genieten van het vierde seizoen van Special Forces VIPS. Vanaf zondag 28 januari zijn de afleveringen wekelijks te zijn bij Videoland. Op 28 januari komen meteen twee afleveringen online.

Mocht je overigens niet kunnen wachten: onlangs lieten Maria en bestie Tamara Elbaz weten dat zij ook in het Videoland-programma Beste Kijkers te zien zullen zijn als dynamisch duo. “En wat hebben we toch gelachen tijdens de opnames. En hoe het uiteindelijk gemonteerd is… het is echt hilarisch”, verklapte Tamara al via Instagram.

Glamour, humor, doorzettingsvermogen: die Maria heeft het allemaal!

Bron: Grazia, Instagram @videolandonline | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws