Real Housewives Tamara en Maria duiken op in ander programma

Hoe leuk!

Zit jij elke donderdag voor de buis om de nieuwste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam te kijken en krijg je geen genoeg van de dames? Goed nieuws, want housewives en besties Tamara Elbaz en Maria Tailor zijn nu te zien in een ander programma op Videoland. Wij praten je bij!

Beste Kijkers

Twee housewives in een ander programma? Dat kunnen natuurlijk niemand minder dan Maria Tailor en Tamara Elbaz zijn. De twee besties hebben elkaar dit seizoen weer he-le-maal gevonden in The Real Housewives of Amsterdam, waardoor het iconische duo niet meer weg is te denken uit de populaire serie.

Sterker nog, Videoland is zelfs zo’n fan van de twee Amsterdamse dames, dat ze ook te zien zijn in een andere show van de streamingdienst. Via Instagram deelt Tamara dan ook welk programma dit is. “Eindelijk mogen we verklappen in welk nieuw tv-programma Maria en ik te zien zijn, wel zes weken lang!”, zo legt ze uit. “Namelijk het programma ‘Beste Kijkers‘, welke vanaf vandaag wordt uitgezonden op Videoland.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tamara Elbaz (@tamaraelbaz)

Hilarisch

En hoewel dit format iets héél anders is dan The Real Housewives, zijn we er niet minder enthousiast over! “In dit programma geven bekende koppels/ stellen/ vrienden/ vriendinnen commentaar op bestaande succesvolle tv-programma’s”, aldus Maria. Enne, laten Maria en Tamara daar nou precies geschikt voor zijn!

Dat dit dus een perfect programma is voor Maria en Tamara, is een ding wat zeker is. Precies daarom spoort Tamara haar volgers dan ook aan om te gaan kijken. “En wat hebben we toch gelachen tijdens de opnames. En hoe het uiteindelijk gemonteerd is… het is echt hilarisch.” Ha! Wij gaan in ieder geval zeker kijken.

Bron: Grazia, Instagram @tamaraelbaz en @mariatailor, Fem-Fem | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws