Oeh la la: Videoland kondigt Bachelor spin-off aan voor senioren

'Liefde kent geen leeftijd!'

Jonge liefde op televisie – het blijft heerlijk om naar te kijken. Dat blijkt wel weer uit programma’s zoals De Bachelor en De Bachelorette. Maar dat de zoektocht naar de ware niet alleen weggelegd is voor de jongere generaties, bewijst Videoland nu met een nieuwe spin-off van de show: De Golden Bachelor.

De Golden Bachelor

Waar Videoland de boel onlangs al flink omgooide en er in tegenstelling tot eerdere seizoenen geen BN’er maar twee onbekende mannen te zien waren in het programma, gaat de streamingdienst ditmaal nóg een stapje verder. Deze keer geven de makers een 65-plusser de kans om de liefde te vinden. Er wordt voor het nieuwe format een man gekozen die het avontuur aangaat.

Aanmelden

Voor alle vrijgezelle mannen die tussen de 65 en 75 wie deze omschrijving van De Golden Bachelor als muziek in de oren klinkt, hebben we goed nieuws: zij kunnen zich namelijk nu aanmelden om mee te doen aan het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Videoland doet alvast een oproepje: “Opa’s, vaders, leuke buurmannen etc. opgelet! Ben jij of ken jij een man tussen de 65 en 75 jaar die op zoek is naar de liefde? Meld je dan nu aan voor De Golden Bachelor! Want liefde kent geen leeftijd ❤️”, aldus de streamingdienst.

Mocht je nu zelf een leuke opa, vader, buurman, docent, oom, of kennis hebben die volgens jou echt de ultieme Golden Bachelor is, dan kun je hem altijd eens dit linkje doorsturen om zich op te geven.

De Bachelor

In de populaire datingshow leert een begeerd vrijgezel een groep potentiële liefdespartners kennen, die allen om hem of haar strijden. Gedurende het programma leren ze elkaar steeds beter kennen en bloeit er wellicht liefde op. Echter, wekelijks is er een zogenoemde rozenceremonie waar één van de singles het veld moet ruimen. De singles die mogen blijven krijgen een roos, maar de ongelukkige afvaller helaas niet.

Aan het eind van het avontuur blijft er uiteindelijk één iemand over die het hart van de bachelor veroverd heeft. Deze persoon ontvangt de allerlaatste roos en gaat er met de felbegeerde vrijgezel naar vandoor.

Wanneer het nieuwe format met 65-plussers te zien zal zijn is nog onduidelijk. Wij zetten de popcorn in elk geval vast klaar!

Bron: Nouveau | Beeld: Videoland

Laatste nieuws