Lief: Monica Geuze verschijnt samen met haar nieuwe vriend op Instagram

Het kersverse koppel is heeft het al insta-official gemaakt!

Nadat haar relatie met Robbert Kroese uitging was Monica Geuze een tijdje single. Haar vrijgezelle leven was echter van korte duur, want inmiddels heeft ze een nieuwe vlam. Heel even tastten we in het duister over de man die het hart van de presentatrice heeft veroverd, maar inmiddels staan de eerste kiekjes van het kersverse koppel online.

Relaties

Monica’s leven speelt zich natuurlijk al jaren af in de spotlights en vooral tijdens haar vlog-periode hebben fans ook op liefdesgebied veel met haar meegemaakt. In het begin van haar carrière was ze samen met Jorik Scholten, even later kreeg ze een dochter met voetballer Lars Veldwijk en daarna werd ze verliefd op Robbert Kroese. Ook die relatie liep na drie jaar verdrietig genoeg op de klippen. Die laatste breuk viel de presentatrice erg zwaar, zo vertelde ze destijds in Open Kaart. “Vooral die fase van dat intense verdriet heeft echt lang geduurd”, blikt ze terug. “Daarna kwam de zomer en ging het wel weer lekker en kon ik het ook wel waarderen op sommige momenten om single te zijn.”

Nieuwe liefde

Begin april kwam Monica in een aflevering van haar podcast Geuze & Gorgels met leuk nieuws. “Ik heb weer een vriendje”, deelde de presentatrice. Behalve dat ze weer happily in love was, wilde Mo niet veel kwijt over haar liefdesleven. “Dat is ook het enige wat ik erover ga zeggen. Punt.” Wel vertelde ze dat ze helemaal in de wolken was met haar nieuwe vriend. “Ik ben heel blij en dat is het.”

Insta-official

Inmiddels weten we wie de gelukkige is en zich Monica’s nieuwe lover mag noemen: profvoetballer James Lawrence. En dit weekend verscheen zowaar het eerste échte kiekje van het stel op Instagram. Afgelopen zondag vierde het koppel samen met een groep vrienden de vrijheid op het festival Amsterdams Verbond. Hier deelde presentator en goede vriend van Monica, Robbert Rodenburg, een kiekje van het gezelschap via zijn Instagram Stories. Vanaf nu is de nog prille relatie dus ook Insta-official!

TikTok

Maar Robbert laat het niet bij dit ene kiekje op Instagram, ook op TikTok plaatst hij een video waarin James te zien is. Hij deelt hierin hoe laat zijn vrienden arriveren bij hun lunchafspraak. Spoiler alert: iedereen was te laat. Zo ook Monica en James:

@robbertrodenburg🤡🤡🤡🤡♬ Meet me in a hotel room trend – Yukiinez៚

De Bachelor

Terwijl Monica zelf dus weer gelukkig is in de liefde, kunnen we op Videoland wekelijks zien hoe ze Paul en Rien begeleidt in hun zoektocht naar ware liefde in De Bachelor. Dit seizoen zijn er niet één, maar twee mannen die de rol van bachelor vervullen. Dit betekent dat er niet alleen dubbel zoveel dames meedoen, maar dat we ook op dubbel zoveel romantiek, lust en dates kunnen rekenen.

En volgens Monica, die het natuurlijk allemaal van dichtbij heeft meegemaakt, kan het ook nog wel eens tot de nodige drama leiden. “In de praktijk loopt het natuurlijk heel veel risico om een beetje rommelig te worden”, zei ze eerder tegen RTL Boulevard. “Maar rommelig kan ook gelijk staan aan een beetje juicy.” Klinkt goed!

Bron: De Telegraaf, Grazia, Flair | Beeld: NL Beeld, TikTok @robbertrodenburg 

Laatste nieuws