Drama in The Real Housewives of Amsterdam: Magali is terug

Wij maken ons vast klaar voor een extra grote portie drama.

Een beetje drama zijn we inmiddels wel gewend van The Real Housewives of Amsterdam, maar het lijkt erop dat het level de komende aflevering nog een stuk omhoog gaat schieten. Aan het einde van de nieuwste aflevering duikt er namelijk een oude bekende op, en het is maar de vraag of dat de sfeer onderling ten goede komt…

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van The Real Housewives of Amsterdam. 

Pittige kant

Gisteren stond er weer een kersverse aflevering van The Real Housewives of Amsterdam voor ons klaar op Videoland. En ook dit keer waren de dames weer on fire. Zo gingen Susanna en Maria samen wat drinken om het voorval tijdens de karaoke-avond uit te spreken. Daar zagen we Susanna opnieuw van haar pittige kant, want ze heeft heel duidelijk gemaakt hoe ze over de situatie met Meedo en Tamara denkt. Gelukkig kunnen de ladies elkaar uiteindelijk wel weer een knuffel geven.

Thee van 350 euro

Tamara ging ondertussen met Cherry-Ann thee drinken. En niet zomaar een theetje, nee, deze theesoorten zijn zo’n 350 euro per stuk. Ook konden ze kiezen voor een ‘vrij exclusieve theekoek’ die zo’n 1 euro per gram kost. “Lekker duur, dus echt wat voor mij”, aldus Tamara. Na een ontzettend lange uitleg, mochten de housewives dan ein-de-lijk een kopje thee drinken. Maar of het echt aan hun verwachtingen voldeed? “Ik had er op zich wel wat meer van verwacht, voor dat geld”, zegt Tamara eerlijk.

Oude bekende

Tupperware-party move over, Cherry-Ann organiseert een heuse Chanel-party bij haar thuis. Alle housewives komen langs om de mooiste pareltjes van het merk te bemachtigen en te genieten van lekker eten. Helemaal aan het einde van de aflevering komen de dames voor een grote verrassing te staan als Magali ineens opduikt op het feestje. Magali kennen we natuurlijk nog van haar spraakmakende aanwezigheid in het eerste seizoen. Wij zijn dan ook héél benieuwd hoe het dit keer gaat aflopen.

Bron: Grazia, Videoland | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws