TRHOAMS-Susanna confronteert Tamara: ‘Je bent een soort van lelijk’

'Ik dacht meteen: ah, zo ben jij'

Het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam mag dan nog maar net van start zijn gegaan, het is nu al duidelijk dat bepaalde dames elkaar – op z’n zachts gezegd – niet echt liggen. Zo ook Susanna Klibansky en Tamara Elbas, die in de nieuwste aflevering een pittige aanvaring hebben tijdens een ‘gezellig’ boottochtje.

Aan de stok

In de aflevering van vandaag zijn de housewives op bezoek bij Djamila op Mallorca. En hoewel de voorbereidingen voor het tripje naar Mallorca al voor heel wat drama zorgde, is dat óp de daadwerkelijke trip nog zeker niet veranderd. Susanna en Tamara zijn duidelijk niet uit hetzelfde hout gesneden, waardoor Susanna tijdens een boottochtje besluit haar mede-housewife daarop aan te spreken.

Soort van lelijk

Susanna vertelt Tamara dat ze vindt dat Tamara vaak haar mening geeft wanneer niemand erom vraagt. “Ik vind dat niet heel relaxed. Waarom zou je bewust iets heel negatief zeggen over iemand?”, vraagt ze Tamara. Ook haalt Susanna er nog iets bij wat we in de vorige aflevering konden zien. Hierin werden de housewives uitgenodigd bij Hella om een wedstrijdje te doen wie de mooiste tafel kon versieren.

Tijdens deze wedstrijd schreeuwde Tamara ‘boring‘ toen Susanna aan het woord was: iets wat Susanna nog steeds niet lekker zit. “Dat vond ik onbeleefd”, zegt ze. Tamara geeft toe dat ze tijdens een wedstrijd erg naar kan zijn, maar dat is voor Susanna niet genoeg. “Ik dacht meteen: ah, zo ben jij. Jij bent een soort van lelijk. Kun je het niet voor je houden? Ik heb dat altijd geleerd.”

Geen excuus

Toch kon ook Maria het niet laten om zich ermee te bemoeien en het op te nemen voor haar vriendin Tamara. “Het is dan niet per se hatelijk bedoeld”, probeert ze nog goed te praten. “Maar jij kan er ook wat van”, zegt Susanna dan tegen Maria. “Jij kan ook zeggen: ‘Oh, jouw schoenen zijn lelijk.’”

Uiteindelijk probeert Tamara nog uit te leggen waarom ze soms zo kan overkomen op de andere dames. “Ik ben geboren en getogen in Volendam. Daar is iedereen heel kort voor de kar.” Toch vindt Susanna het geen excuus om zo te doen. “Dan kan je die ander wel een heel vervelend gevoel geven. Niet iedereen is zoals wij. Dat vind ik niet fijn voor de ander.” Ai, hoe gaat dit aflopen?

Bron: Grazia, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws