Zien: Real Housewife Djamila imiteert Hella Huizinga

Hilarisch!

Wie het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam op de voet volgt, weet dat de deelnemende dames zich continu weten te ontwikkelen – in de breedste zin van het woord. Zo oefent onze columniste Hella Huizinga op haar ‘straattaal skills’. Een gelegenheid die collega-Houswife Djamila aangrijpt om een hilarische imitatie te delen.

Straattaal

In een van de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van RHOAMS zien we dat Real Housewife Hella haar veertigste verjaardag gaat vieren. Om het feest compleet te maken, nodigt zij rappers Henkie T en Glades uit om op te treden. Maar waar we Hella doorgaans kennen als een elegante dame, leert ze tijdens de ontmoeting met de rappers behoorlijk wat straattaal-woordjes bij. En laat dat nou de perfecte kans zijn voor Djamila om de draak met haar te steken.

Hilarische imitatie

In een video op Djamila’s Instagram zien we dat de Housewife haar roze lokken in heeft geruild voor een blonde – bijna witte – pruik, en zich heeft gehuld in een knalblauwe jurk. Het is duidelijk: Djamila is in de huid van Hella gekropen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamila Celina (@djamilacelina)

 De video gaat over een stukje uit een lied van rapper Henkie T, waar hij praat over een T’tje – wat doelt op een ton – iets waar Hella daarvoor nog helemaal geen weet van had. “Ik kon het niet laten 🤣🤑🫖”, schrijft Djamila in de caption van de video. Wel laat ze weten dat er geen serieuze bedoelingen achter zitten: “Het is een grapje”, aldus Djamila.

Reacties

Gelukkig kan ook Hella herself smakelijk lachen om de imitatie, en reageert ze met een lachende smiley. Mede-Housewife Cherry-Ann reageert onder de video: “😳😳 ik schrok! Dacht ff dat het Alice in wonderland was.”

Bron: Grazia, Instagram @djamilacelina | Beeld: NL Beeld, Instagram @djamilacelina 

Laatste nieuws