Watskeburt: wat heeft Bella Hadid aan haar modellensnoetje laten doen?

Goede genen én een beetje hulp van de chirurg.

Fillertje hier, een boobjob daar. Botoxje links, een neuscorrectie rechts. Wat heeft Hollywood allemaal aan zichzelf laten doen? In elke editie van Beau Monde nemen we een celeb onder de loep. Dit keer: Bella Hadid (27), het jongere modellen zusje van Gigi.

Hadid-genen

De Hadid-familie heeft duidelijk goede genen. Na de modellencarrière van mater familias Yolanda Hadid, zijn nu ook haar dochters Gigi en Bella regelmatig op de catwalk te spotten. Maar goed, wat de natuur je niet meegeeft, kun je anno nu natuurlijk ook zélf laten verbouwen. Tout Hollywood waagt zich aan de injecties en ingrepen, dus ach, waarom zou je ook niet?

De prachtige Bella werkt al sinds jonge leeftijd aan haar eigen carrière, en daardoor is zij deels ook in de spotlights opgegroeid. Dit betekent natuurlijk wel dat al te rigoureuze ingrepen bijzonder snel zullen opvallen, vanwege alle kiekjes van het model op jongere leeftijd.

Bella toen en nu

De Beau Monde-redactie is eens in de archieven gedoken, en vond daar dit kiekje van de jonge Bella met haar moeder en dier tweede echtgenoot, artiest David Foster. Zij woonden in oktober 2010 een grand slam-evenement bij in Las Vegas, die werd gemaakt in dezelfde maand dat kleine Bella veertien jaar oud werd.

Bella Hadid, David Foster, Yolanda Hadid, oktober 2010.
Beeld: NL Beeld

Anno nu ziet het model er echter een béétje anders uit.

Bella Hadid oktober 2022
Beeld: NL Beeld

Watskeburt?

Zelf houdt Bella vol dat ze puur en alleen aan haar neus heeft laten sleutelen. “Mensen denken dat ik m’n gezicht volledig verbouwd heb. Dat is niet waar. Jij ziet er toch ook niet hetzelfde uit als toen je dertien was? Ik heb nooit botox of fillers gebruikt. En wie denkt dat ik mijn ogen heb laten liften, het is facetape! De oudste truc in het boek.”

Die neusoperatie onderging het model overigens al op piepjonge leeftijd. Ze was slechts veertien toen ze onder het mes ging! In gesprek met Vogue liet ze al eens weten dat ze hier achteraf toch spijt van had. “Ik wou dat ik de neus van mijn voorouders had gehouden”, verklapte ze toen. “Ik denk dat ik erin gegroeid zou zijn.”

Verder dankt ze haar goede looks naar verluidt aan gezichtsbehandelingen in de Dior Spa te Parijs, Koreaanse bindweefselmassages, en supplementen. Zo deelde ze al eens: “Ik neem visolie-pillen, multi-vitamine en probiotica. Alles wat goed is voor mijn huid en organen.” Tja, en die goede genen zitten dan óók nog eens mee.

Dit artikel is gebaseerd op een bericht uit de nieuwste Beau Monde, die je hier kunt bestellen. In elke editie van Beau Monde vind je volop glamour, royalty, én duiken we dus in de plastische hulp die verschillende sterren bij hun bekende snoetjes hebben ingeschakeld. De nieuwe Beau Monde ligt au moment ook overal in de schappen. Wacht niet te lang, want op 5 juni verschijnt nummer 6 alweer!

Bron: Sandra ten Brink, Beau Monde #5 2024 | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws