Tamara Elbaz vertelt hoe intrede bij The Real Housewives was

'Ik denk dat we daar wel heel spraakmakende televisie van gaan maken'

Eind deze maand gaat het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam van start. Vorige week konden we al genieten van de eerste beelden, toen Videoland de trailer deelde. Daarin zagen we ook hoe Tamara Elbaz haar intrede maakt in de serie als gloednieuwe housewife. In gesprek met onze collega’s van Grazia vertelt ze hoe dat ging.

Nieuwe housewife

In een nieuwe reeks afleveringen van The Real Housewives of Amsterdam keren Djamila CelinaCherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyenen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz! Over haar entree in de serie zegt ze: “De meeste dames kende ik natuurlijk al en met sommige daarvan was ik ook al heel goed bevriend. Dus in principe had ik zoiets van: ik ben nu met mijn vriendinnen televisie aan het maken.”

Spraakmakende televisie

Maar, Tamara moest ook best wennen omdat er best veel onenigheid was tussen de dames. “Wel vond ik het lastig dat we aardig wat struggles onderling hadden. Daar moest ik wel even aan wennen, want ik ben van nature niet echt een ruziemaker”, legt ze uit. “Maar ik denk dat we daar wel heel spraakmakende televisie van gaan maken dus dat is ook oké. Dat hoort natuurlijk wel een beetje bij het format.” Dat belooft nog wat!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

De andere dames gaven op hun beurt ook al aan dat we een heleboel drama kunnen verwachten in het nieuwe seizoen. “Drama, drama, drama”, onthulde Cherry-Ann aan Grazia. “Het is wel anders dan vorig jaar”, vulde Kimmylien haar aan. “De kaarten waren helemaal opnieuw geschud”, zei Maria over het nieuwe seizoen. “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?’”

Releasedatum

Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat op 26 oktober van start. Aftellen maar!

Bron: Grazia | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws