Op deze datum verschijnt het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam op Videoland

Drama gegarandeerd.

Het is alweer even geleden dat het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam online kwam, maar wat hébben we genoten van alle drama bij de sophisticated ladies. Gelukkig kunnen we alweer beginnen met aftellen, want Videoland laat weten dat het nieuwe seizoen volgende maand al te zien is.

Tweede seizoen

Vorig week deelde housewife Djamila Celina al op Instagram dat de opnames van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zijn afgerond. Het eerste seizoen zat bomvol drama, en dat kunnen we dit jaar natuurlijk ook weer verwachten. In een nieuwe reeks afleveringen zien we naast Djamila ook Cherry-Ann PersonHella Huizinga, Maria TailorKimmylien Nguyen en Susanna Klibansky weer terug. Sheila Bergeik gaan we dit seizoen niet meer terugzien, maar er is wél een hele leuke nieuwe housewife die haar intrede maakt: niemand minder dan Tamara Elbaz!

Humor, drama en verrassende wendingen

“We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen”, verklapt Videoland over het tweede seizoen. “We beginnen de eerste aflevering goed, want de kou tussen Maria en Cherry-Ann is nog niet uit de lucht na de geruchtmakende reünie van vorig seizoen. En ook de nieuwe housewife Tamara zorgt direct voor opschudding.” Gelukkig hoeven we niet heel lang meer te wachten, want het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam gaat op 26 oktober al van start!

De nodige ophef

“Het wordt heel dramatisch, maar heel dramatisch”, verklapte Djamila onlangs al in gesprek met Grazia over het tweede seizoen van TRHOAMS. En de komst van Tamara? Die brengt ook volgens haar het nodige teweeg. “We hebben natuurlijk een nieuwe housewife, dat is algemeen bekend, en die zorgt ook wel voor de nodige ophef”, deelt ze. “Maar ik vind dat wel grappig”, vervolgt Djamila. “Zoals ik altijd zeg: het boeit me niet. Dus ik vind het wel leuk om het gewoon lekker aan te horen en luchtig mee om te gaan”, legt ze uit. “Maar ze doen wel hun best dit jaar, om me goed uit de tent te lokken.” Wij slaan vast popcorn in!

Seizoen 2 van The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 26 oktober wekelijks te streamen bij Videoland.

Bron: Grazia, Videoland | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws