Hoe ‘housewife’ zijn The Real Housewives of Amsterdam eigenlijk?

'Ik kan alles in huis, maar ik kies ervoor om het niet te doen.'

Ze zijn mooi, succesvol en dé society diva’s van de hoofdstad. En binnenkort te volgen tijdens hun divalicious leventje in The Real Housewives of Amsterdam. In de nieuwste Beau Monde ontdekken we hoe ‘housewife’ Maria, Hella, Kimmylien en Susanna eigenlijk echt zijn. 

Housewives

Hella Huizinga woont al dertien jaar in Amsterdam en is dé partyplanner van Bekend Nederland. Kimmylien Nguyen heeft drie kinderen, twee bonuskinderen en runt een eigen nagelsalon-keten en twee horecazaken. Susanna Klibansky woont in ’t Gooi, als business partner is ze verantwoordelijk voor sales en marketing in het familiebedrijf rondom het werk van haar zwager, de bekende kunstenaar Joseph Klibansky. Maria Tailor is single mom van twee kindjes en modeondernemer bij het naar haar genoemde fashionlabel. We vroegen de ladies ze hoe ‘housewife’ ze zijn, op een schaal van 1 tot 10.

Elke dag hulp

Hella geeft zichzelf slechts een 2. “Want ik heb geen tijd, maar ik regel het wel”, legt ze uit. “Elke dag komt een dame om te helpen, zeven dagen per week. Ze doet het huishouden, de boodschappen, ze kookt mijn HelloFresh en helpt me bij het in- en uitpakken van mijn koffers.” Ook Susanna geeft zichzelf een onvoldoende. “Een 5. Ik ben een heel slechte housewife”, biecht ze op. “Mijn kledingkast is nu echt een enorme puinhoop, ook door dit programma. Ik probeer een goede moeder te zijn en veel aandacht in mijn werk te stoppen, omdat beide dingen me heel gelukkig maken.”

Schoonmaakster en vaste oppas

De andere dames geven zichzelf wél een voldoende als ‘housewife’. Maria geeft zichzelf een 6. “Maar ik ben geen huisvrouw”, voegt ze toe. “Ik werk. Ook heb ik schoonmaaksters en mijn vaste oppas ruimt vaak achter de kinderen op. Wel hou ik ervan om het huis gezellig te maken voor Amelle en Jean. Playdates zijn ook altijd bij ons thuis en dan maak ik lekkers voor alle kinderen.” Kimmylien heeft zichzelf het hoogste cijfers gegeven. “Een 8. Ik kan alles in huis, zoals koken, wassen en schoonmaken. Maar ik kies ervoor om het niet te doen.” Tja, dat klinkt wel als een Real Housewife!

Aftellen…

Wij kunnen in elk geval niet wachten op deze serie vol glamour en drama. Gelukkig kunnen we beginnen met aftellen, want het duurt niet lang meer tot we de avonturen van de Amsterdamse vrouwen kunnen volgen. The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 24 november wekelijks te zien bij Videoland. Naast Maria, Hella, Kimmylien en Susanna, zijn Cherry-Ann Person, Djamila Celina en Sheila Bergeik in de serie te zien.

In de nieuwste Beau Monde lees je een uitgebreid interview met Hella, Maia, Kimmylien en Susanna over The Real Housewives of Amsterdam. Nu in de winkel! 

Interview: Agnes Hofman | Foto’s: Dario & Misja | Styling: Danielle Dinkgreve | Visagie: Mifa Man, by Meedo

Laatste nieuws