Hella Huizinga over The Real Housewives of Amsterdam: ‘Er waren ups, maar ook downs’

Hella doet een boekje open.

Hella Huizinga was een van de high society vrouwen die in het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam te zien was. Hoe ze op haar deelname terug kijkt? De 39-jarige partyplanner vertelt in de nieuwste Beau Monde over haar deelname aan onze favo Housewives-serie, haar werk in de party-industrie én haar liefdesleven.

Ups en downs

Hoewel Hella naar eigen zeggen een leuke tijd heeft gehad in The Real Housewives of Amsterdam, kan ze niet alleen maar positief terugkijken op het avontuur. “Er waren ups, maar ook downs. Zo strandde mijn relatie na dertien jaar, dat was erg verdrietig. Ook had ik niet zoveel drama verwacht. Kennelijk gebeurt dat als je zeven totaal verschillende types, allen met een sterke mening, bij elkaar zet.” Wie van de Real Housewife haar het meeste is tegengevallen, verklapt de blondine niet. “Namen noemen vind ik niet chic. Houd het er maar op dat ik het jammer vind dat bepaalde dames in ons gezicht anders deden dan achter onze rug. Ik hou van straightforward: wees eerlijk en direct, dan lossen we het op.”

Duo met Maria

Of ze openstaat voor een tweede reeks? “Ja, maar wel met Maria. We zijn een duo. We kennen elkaar zo’n elf jaar”, vertelt Hella. “Zij deed toen Modemeisjes met een missie en ik was gevraagd een event voor die serie te regelen, een verjaardagsfeestje. Daarna werd Maria zwanger en organiseerde ik haar babyshower. Zo is onze vriendschap ontstaan. Maria is eerlijk en lekker recht voor zijn raap. We hebben veel lol samen.”

Liefdesleven en toekomst

In The Real Housewives of Amsterdam zagen we naast alle drama tussen de dames ook verdrietige momenten die de Housewives meemaakten – waaronder de break-up van Hella en haar vriend Daniël. Hoewel het voor beiden een lastige tijd was na dertien jaar een relatie te hebben, kijkt Hella nu vol positiviteit naar de toekomst en hoopt ze over vijf jaar weer een liefdevolle partner te hebben. “Ook hoop ik dat My Greatest Rentals, mijn nieuwe verhuurbedrijf voor feestdecor, supergoed loopt, waardoor ik verder alleen nog maar wat grote evenementen per jaar hoef te doen”, aldus de blondine. “Helemaal geen party’s meer is geen optie, dan zou ik het creatieve te veel missen. Ik hoop op een iets legere agenda met meer tijd voor een privéleven.”

Meer lezen? Het volledige interview met Hella vind je in de nieuwste Beau Monde. Nu in de winkels!

Bron: Beau Monde (Sandra ten Brink) | Beeld: Dario & Misja

Laatste nieuws