Dra-ma: Real Housewives of Amsterdam-reünie maakt een hoop los

Het ging er heftig aan toe bij de reünie!

Het eerste seizoen van The Real Housewives of Amsterdam zit erop. We hebben gesmuld van alle drama, designer-items, en decadentie van de Amsterdamse dames. De reünie is nu óók te bekijken bij Videoland, en daar ging het hard tegen hard. 

Drama

We weten van de Amerikaanse Real Housewives-series natuurlijk dat er, naast al het moois, ook plek wordt gemaakt voor een heleboel drama. En in de Amsterdamse variant was dat zeker niet anders. Zo vormden Djamila, Cherry-Ann en Kimmylien al snel een bondje, waren Maria en Hella onafscheidelijk, zonderde ‘Miss Zwitserland’ Susanna zich vooral af van al het drama en stond Sheila er aan het einde van de rit alleen voor.

In de afleveringen konden we al zien dat Djamila, Kimmylien en Cherry-Ann het vaak aan de stok hadden met Sheila. En dat terwijl de vier het in het begin prima met elkaar konden vinden. Gelukkig kon Sheila in de afleveringen steun vinden bij Hella en Maria, die hadden beloofd haar te steunen. Maarre, ook daar kwam verandering in. The drama continues

Alles op tafel

Want wat blijkt? In de reünie komt naar voren dat er toch het een en ander is gezegd over elkaar. Oh no… Wanneer presentator Carlo Boszhard Maria vraagt wat er is gebeurd waardoor ze het niet meer opneemt voor Sheila, gooit de Real Housewife alles op tafel.

“Ik had zoiets van: die meiden staan sterk met z’n drieën. Hella en ik staan ook sterk. Ik vond het zielig voor haar dat ze er in haar eentje een beetje buiten stond. En ze had het moeilijk”, legt Maria uit. “Toen heb ik haar opgebeld na dat weekend en gezegd: ‘Ik vond het vervelend om je zo huilend te zien. Mocht je je alleen voelen dan ben ik er voor jou, en Hella ook.”

Nóg meer drama

Maar nadat Maria een lunchdate had gehad met Cherry-Ann kwam de waarheid boven tafel. “Toen heeft Cherry-Ann mij verteld dat er een groepsapp is geweest en dat er veel negatieve dingen gezegd zijn over mij. En dat is over en weer geweest.” Als Carlo vraagt of dit door Sheila werd gedaan, bevestigt Maria dit. “Ze heeft echt hele nare dingen gezegd over mij. En dat vond ik zo onterecht.”

Precies weten wat er tijdens de reünie allemaal gebeurd is? Dan kun je van alle drama meegenieten via Videoland. Wij weten in elk geval welke show we vanavond aanzetten met een glas rosé en een gezonde dosis popcorn!

Bron: Grazia, The Real Housewives of Amsterdam | Beeld: Videoland

Laatste nieuws