Groot nieuws: Hella Huizinga sluit zich aan bij Beau Monde!

Een warm welkom!

Misschien heb je het al gezien, maar Beau Monde mag binnenkort een nieuwe collega verwelkomen: niemand minder dan Hella Huizinga gaat namelijk columns schrijven. Op Instagram deelde deze glamoureuze dame een kleine teaser van wat onze lezers te wachten staat…

Luxe en glamour

Als er iémand is die kan meepraten over alle ins en outs op glamourgebied binnen Nederland, dan is het natuurlijk wel Hella. Als één van de Real Housewives of Amsterdam is zij afgelopen jaar te zien geweest op tv, en leerden we haar kennen als een powervrouw die van aanpakken weet. Ook was Hella absoluut niet bang om zich van haar kwetsbare kant te laten zien.

Hierover vertelde ze vorig jaar in gesprek met Beau Monde al: “Iedereen gaat door ups en downs in zijn of haar leven. Ik geloof erg in zelfontwikkeling, om te blijven werken aan mezelf. Daarom wil ik dat graag delen. Het leven is niet altijd zo perfect als het soms overkomt.”

Sneak peek

En daarom gaat Hella vanaf april onze lezers verblijden met een gloednieuwe column. Hierin komen allerlei onderwerpen naar voren. Van haar werk als onderneemster tot relaties – alles komt aan bod. In gesprek met hoofdredactrice Sandra ten Brink deelde Hella al dat ze er enorm veel zin in heeft.

Ze vertelde bovendien aan Beau Monde: “Ik heb er mega-veel zin in om de lezers mee te gaan nemen in de avonturen van mijn werk en mijn privéleven. Naast het geven van veel feestjes in binnen- en buitenland met de nodige stress maar ook hoogtepunten, struin ik met mijn vriendin en mede-housewife Maria Tailor ook menig feestje af. Mijn leven is elke dag anders!”

En daarbij gaat het, net zoals ze op tv liet zien, echt niet alleen om de hoogtepunten van Hella’s leven. “Ik wil de ups and the downs delen van mijn leven”, aldus Hella.

Voor de eerste verhalen van Hella moet je nog héél even geduld hebben. Vanaf april kunnen we genieten van haar columns, en tot die tijd zetten we gewoon nog een keer het hele seizoen van Real Housewives of Amsterdam op!

Beeld: Brunopress

Laatste nieuws