The Real Housewives of Amsterdam over seizoen 2: ‘Heel veel drama’

'Het is next level gewoon'

Wij tellen de dagen af tot het nieuwe seizoen van The Real Housewives of Amsterdam van start gaat. Gelukkig is het einde deze maand zover, en daarom vroegen onze collega’s van Grazia de dames alvast wat we van dit tweede seizoen kunnen verwachten.

Drama, drama, drama

“Drama, drama, drama”, vast Cherry-Ann samen. “Het is wel anders dan vorig jaar”, vult Kimmylien haar aan. “De kaarten waren helemaal opnieuw geschud”, vertelt Maria over het nieuwe seizoen. “Zodra het begint denk je al: ‘Huh, oké?’”

Ook Susanna onthult juicy details over de serie: “Ik denk dat meeste mensen verwachten dat ik heel erg op de achtergrond blijf, maar ik moet je zeggen, in seizoen 2 gebeurt er toch wat meer. Ik word best wel uitgedaagd door iemand, daar reageer ik op. Maar natuurlijk wel stijlvol en op de Susanna manier.” Oeh!

Next level

“Het is next level gewoon”, heeft Kimmylien over het nieuwe seizoen te zeggen. “Je moet natuurlijk eerst weer even inkomen”, vertelt Maria dan. “Ook een nieuwe housewife, natuurlijk”, vult Hella haar aan.

En die nieuwe housewife is niemand minder dan de knappe Tamara Elbaz, die Grazia natuurlijk ook het hemd van het lijf vroeg over haar entree in de serie. “Ik vond het toch wat lastig, omdat we toch aardig wat struggles hadden onderling”, vertelt ze eerlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grazia Nederland (@grazia_nl)

Niet alleen maar drama…of toch wel?

Toch is het niet alleen maar drama volgens de Housewives, of toch wel? “Er is wel meer diepgang. Het is het tweede seizoen dus we kunnen wat meer van onszelf laten zien, wat super is”, aldus Cherry-Ann. “En dan op een gegeven moment: ‘wow’, een hele andere plottwist”, horen we Maria zeggen. “Dat ik niet zag aankomen!”

“Maar…er is wel heel veel drama”, vertelt Cherry-Ann dan ook – wat hadden we anders verwacht? “Daar moest ik wel aan wennen (aan de drama, red.)”, onthult Tamara vervolgens. “Ik ben van nature niet echt een ruziemaker. Maar ik denk dat we daar wel hele spraakmakende televisie mee gaan maken, dus dat is ook oké”, lacht ze. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

The Real Housewives of Amsterdam is vanaf 26 oktober te zien bij Videoland!

Bron: Grazia | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs

Laatste nieuws