Luxueuze beauty en wellness tips van Victoria Beckham

Dit zijn Victoria's schoonheids-secrets.

We maakten voor het eerst kennis met Victoria Beckham als essentieel onderdeel van de Spice Girls, maar de vrouw heeft inmiddels al zoveel meer prestaties op haar naam staan. De zangeres kroop in de huid van modeontwerper, richtte een schoonheidsmerk op én voedde drie kinderen op samen met haar man David Beckham. De gloriejaren van de Spice Girls mogen dan achter ons liggen, de zangeres is haar glamour zeker niet verloren. Ter ere van haar 50e verjaardag deelt de superster haar ultieme tips op het gebied van beauty en wellness.

Een stralende huid

Je huid is je visitekaartje, dat weet ook Victoria. De vrouw zweert dan ook bij een goede huidverzorging. De zakenvrouw bezoekt met regelmaat een schoonheidsspecialiste voor een luxueuze gezichtsbehandeling. En niet bij zomaar iemand, maar bij de Australische Melanie Grant. De beauty-specialiste heeft meerdere salons in onder andere Los Angeles, Syndey, Melbourne en Londen en is een van ’s wereld toonaangevende schoonheidsspecialistes.

De goeroe maakt gebruikt van hoogwaardige therapieën in haar gepersonaliseerde behandelingen. Stappen als exfoliëren en microdermabrasie zorgen ervoor dat de mooiste huid stralend tevoorschijn komt. Hierna volgen massages om de bloedsomloop een boost te geven, en de behandelingen een optimaal resultaat te geven. Met al deze intensieve behandelingen krijgt de huid een boost, en blijft je er gezond en jong uitzien. Eén van Victoria’s geheimen is een LED-masker, wat de huid een gelijkmatige structuur geeft. Ook heeft ze samen met Melanie een waar reinigingsritueel gecreëerd voor haar huid, waar ze dan ook religieus aan vasthoudt.

Sporten

Mocht je het stel een beetje volgen, is het vast geen nieuws voor je dat Victoria en haar man David al jaren trainen met personal trainer Bobby Rich. Victoria geeft met regelmaat een hilarisch inkijkje in het sportregime dat Bobby hen oplegt. En dat is heerlijk, want ook zij heeft er soms helemaal geen zin in, of haalt maar net het einde van de training. Desondanks hoort sporten toch echt bij haar routine, en bestempelt ze dit dan ook als één van de geheimen om jong te blijven.

De laatste jaren traint Victoria met gewichten als dumbbells en barbells, afgewisseld met haar eigen lichaamsgewicht. Trainen met gewichten is naar verluidt uitermate geschikt voor vrouwen die de overgang naderen. In deze fase neemt botdichtheid en spiermassa op natuurlijke wijze af. “Victoria’s spieren zijn niet per se groter geworden, maar hoe sterk een weerbaar ze zijn, is wel verbeterd. Het is een extra stukje gezondheid om sterke spieren en gewrichten te kweken”, vertelt Bobby.

Victoria Beckham Beauty

Het merk make-up dat de zangeres gebruikt is – hoe kan het ook anders – Victoria Beckham Beauty. Ze gaat nergens heen zonder haar wenkbrauwpotlood, en zweert zelfs dan haar man haar nooit zónder deze make-up heeft gezien! “Hij zou meteen een scheiding aanvragen, absoluut!” beweert ze. Als aanpak voor de perfecte wenkbrauwen hanteert ze de regel ‘eyebrows are sisters, not twins‘. Dit wil zeggen dat ze niet geforceerd tewerk gaat om haar wenkbrauwen precies symmetrisch te maken, maar vanuit hun natuurlijke vorm de twee op elkaar te laten lijken.

Wie Victoria volgt op sociale media zal het niet zijn ontgaan: ze doet haar make-up meestal zelfs. Dat is eens wat anders dan een complete glam-crew, niet? Sterker nog, de zakenvrouw deelt vaak filmpjes waarin ze demonstreert hoe ze haar looks creëert.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Wellness

We genieten allemaal wel eens van een luxe massage of bezoek aan de sauna. Maar de voormalig zangeres gaat nog een stapje verder. Met regelmaat bezoekt ze een medische spa, en dan met voorkeur Villa Stéphanie in het Duitse Baden-Baden. Wanneer ze een gaatje in haar agenda vind spendeert Victoria hier graag haar tijd in de natuur, terwijl ze een detoxkuur doet of holistische behandelingen ondergaat. De vrouw heeft zelf een ware ‘wellness-week’ in het leven geroepen, waarin ze zich tegoed doet aan al het goeds dat de spa te bieden heeft.

Voedingspatroon

Echte schoonheid komt van binnenuit, hebben we al zo vaak gehoord. De juiste voeding laat je huid stralen, geeft stevigheid aan haar en nagels en zorgt in zijn geheel voor een gezond voorkomen. En dat is niet tegen dovemansoren gezegd als we het over Victoria hebben. Maar liefst 25 jaar lang staat al dezelfde maaltijd voor haar op het menu, bestaande uit gegrilde vis met gestoomde groenten. Geen tijd voor ongezond eten, enkel gezonde maaltijden rijk aan collageen. Vandaar haar stralende huid natuurlijk!

‘Voorkomen is beter dan genezen’ lijkt het motto van Victoria te zijn. Haar dagelijkse routines zijn er op ingericht om haar lichaam gezond te houden. Een prachtig voorbeeld van stralend 50 worden!

Bron: Vogue, Instagram @victoriabeckham | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws