Zien: zo zag Gooische Moeder Bo Wilkes er vroeger uit

Wat ons betreft geen spat veranderd!

Als groot fan van Echte Gooische Moeders denken we Bo Wilkes, die in het Gooi samenwoont met haar grote liefde Paul en hun drie kinderen Boyd, Julie en Loulou inmiddels best een beetje te kennen. Maarre, hoe zag de blondine er als klein meisje eigenlijk uit?

Van echt Gooisch meisje naar echte Gooische moeder

Bo Wilkes maakte haar televisiedebuut in 2008, toen ze in Echte Gooische Meisjes samen met Pauline, Florine, Kimberly en Leslie werd gevolgd in haar natuurlijke habitat – oftewel: in ’t Gooi. De serie over het leven van de meiden – waarin luxe auto’s, designerkleding en dure tripjes naar Côte d’Azur geen uitzondering zijn – bleek een groot succes, want ruim een jaar later konden kijkers genieten van een tweede deel.

Daarna was het een tijdje stil onder de Gooische dames – tot ruim twee jaar geleden, toen Videoland met de serie Echte Gooische Moeders kwam. Hetzelfde concept als zo’n twaalf jaar geleden, maar dit keer volgen we het wel en wee van het moederschap.

Georganiseerde chaos

Niet alleen in de serie leren we de goedlachse Gooische kennen, want Beau Monde zocht Bo eerder dit jaar op in haar prachtige Larense villa en nam de kans om binnen te kijken en eens bij te praten. Ze omschreef haar huishouden als een georganiseerde chaos.

Ze vertelde: “Mijn uiterlijk en de manier waarop ik dingen regel, doen anders vermoeden, maar ik ben een chaotisch persoon. Ik oog rustig en kalm, laat me absoluut niet gek maken, maar ondertussen denk ik: whoaaa. Ik ruim de afwasmachine uit en terwijl ik dat doe, moet ik iets in de ijskast zetten. Als ik daar sta, bedenk ik dat de ijskast al lang niet is uitgesopt en begin daaraan. Ondertussen staan de boodschappen half uitgepakt op de grond en liggen de vieze broodtrommels van de kinderen op het aanrecht. Ik maak niets echt af. Gelukkig is mijn gezin het gewend. Laatst had ik de keuken helemaal opgeruimd en zei mijn oudste dat het ontzettend ongezellig was, al die troep weg.” Ha!

Benieuwd hoe Bo er als klein meisje zelf uitzag? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws